asdf

Idén a könyvesboltok polcaira kerül a 8. Harry Potter-regény

Végre egy olyan folytatásos hír, aminek értelme is van! J. K. Rowling a fantáziadús varázslóvilág megteremtője hivatalosan is megerősítette, hogy a színdarab története nyomtatott formában is kiadásra kerül.

A Warner Brothers mellett J. K. Rowling sem akarja parlagon hagyni a saját gyermekét. Épp ezért a Legendás lények gondozása mellett – amiben csak miatta hiszek még mindig – egy színdarabot is „firkantott” Harry történetéhez, ami a hangzatos Az elátkozott gyermekek címet viseli.

hír_harry_potter_8_konyvEgy pillanatig se szomorkodj, ha a premier idején pont nem lennél a londoni Palace Színház közelében – bemutató dátuma: július 30. - ugyanis még idén a könyvesboltok polcaira fog kerülni az új történet, amely a Harry Potter és a Halál ereklyéi záró felvonásától veszi fel a fonalat, s amelyben a főhősünk már a Mágiaügyi Minisztérium fáradhatatlan alkalmazottja. Harry két legjobb barátja és elmaradhatatlan segítőtársa, Ron Weasley és Hermione Granger is visszatér. A könyv várhatóan július 31-én jelenik meg. Az, hogy a nyolcadik kötet is megkapj-e a maga filmes változatát, természetesen a könyv sikerétől fog múlni.

Megosztás facebookon