asdf

Hugh Jackman mégis elvállalja a Farkas folytatását

  • Szerző: P. Kristóf
Bár Hugh Jackman korábban azt nyilatkozta, hogy az idén bemutatott Farkas és a jövőre mozikba kerülő X-men: Az eljövendő múlt napjai lesz az utolsó, hogy eljátssza a szuperhőst, most úgy tűnik mégis benne lesz a Farkas második részében is.

Hugh Jackman és a Farkas című film rendezője, James Mangold jelenleg a stúdióval tárgyalnak a folytatásról. Nem is csoda, hiszen közös munkájuk az X-men franchise második legjövedelmezőbb alkotása lett. A Deadline értesülései szerint nem csak tárgyalnak, de Mangold már a második rész koncepcióját és alapsztorijét dolgozza ki éppen.

Farkas

Érdekes módon az X-men csapatból egyedül Hugh Jackman karaktere, Logan kapott önálló filmet, ráadásul a Farkas 2 már a harmadik ilyen mozi lesz, ezzel együtt a nyolcadik olyan alkotás, melyben ő jeleníti meg a renegerálódásra képes szuperhőst.

A történetről egyelőre semmit nem árultak el, nagy a titkolózás. Azonban felmerül a kérdés, hogy vajon írnak e egy új, eredeti sztorit hozzá, vagy ismét a képregényből merítenek majd, ugyanis Farkas két legnagyobb önálló kalandját, az eredettörténetét és japán útját már feldolgozták.

Az ausztrál sztár rajongóinak addig két filmben is láthtaják majd kedvencüket, először jövő tavasszal az X-men: Az eljövendő múlt napjaiban, ahol ismét Farkas bőrébe bújik, valamint 2015-ben Neill Blomkamp Chappie című sci-fijében.

Megosztás facebookon