asdf

Hugh Grant élete legviccesebb szerepében

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Csütörtökön visszatér a mozikba a világhírű mackó, Paddington, amelyben Hugh Grant is feltűnik.
A romantikus komédiák sztárja, Hugh Grant, akinek olyan fantasztikus filmeket köszönhetünk, mint a Sztárom a párom, vagy a Négy esküvő és egy temetés, ezúttal egy hiú és kapzsi színész szerepében tér vissza a vászonra, méghozzá a világ legkedvesebb mackója, Paddington társaságában. A várva-várt folytatásban az Igazából szerelem sztárja a londoni lakóközösség egyik tagjaként, egy leáldozó csillagú színészként száll szembe a kis boccsal.
hugh-grant-paddington2
Hugh Grant az egyik show-műsorban adott interjúja során azon poénkodott, mennyire kiakadt mikor az alkotók felkérték a szerepre, amire persze boldogan igent mondott. „Elsőre szíven ütött a levél, amiben az állt, hogy egy önimádó sztárszínészt kellene eljátszanom, akinek válságban van a karrierje és mindenáron vissza akar kerülni a rivaldafénybe. Talán ezzel utalni akartak valamire? De persze az első sokk után elvállaltam, mert nagyon szórakoztatónak találtam a forgatókönyvet.” – ecsetelte a színész, aki bátran bevállalta, hogy ország-világ előtt komédiázzon - némi öniróniát gyakorolva - a Paddington 2.-ben.

Less be a kulisszák mögé, és kiderül hogyan változik át Hugh Grant egy hiú és nagyon mókás gonosszá.
„Általában utálom a filmjeimet, nem bírom megnézni őket. De a Paddington 2. nagyon jól sikerült! Végre valami, amire büszke lehetek.” - mesélte az 57 éves négyszeres apuka, aki talán még sosem volt ennyire vicces egyetlen korábbi szerepében sem.
Paddington 2. - Hazai bemutató: 2017. november 30.
Megosztás facebookon