asdf

EXKLUZÍV: Szente Vajk így szinkronizálja Paddington-t!

November 30-án a hazai mozikba is visszatér a világhírű mackó, Paddington, aki hazánkban ezúttal is Szente Vajk hangján szólal meg.
A színész-rendező-műsorvezető számára nem volt ismeretlen Paddington karaktere, hiszen imád Londonba járni, ahol nagy népszerűségnek örvend a figura. A mesesorozatból készült mozifilm első része 2014-ben jelent meg, és ekkor kérték fel először, hogy a film főszereplőjének ő adja a hangját.
padd_soc_21
A történet szerint: Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

Benéztünk a Paddington 2. szinkronfelvételére, ahol a színész örömmel vetette bele magát a feladatba és bár, eddig nem szinkronizált sokat, mégis profiként helytállt.

Paddington 2. Hugh GrantBrendan GleesonHugh BonevilleSally HawkinsJulia Walters főszereplésével november 30-tól a mozikban!

Megosztás facebookon