asdf

Hivatalosan is forog a Star Wars VIII.

Alig pár hónapja történt csak, hogy a franchise felébredt hosszúra nyúlt téli álmából, a Disney továbbra sem pihen: megkezdte a nyolcadik epizód marketing hadjáratát. Van egy olyan érzésem, hogy a hype-vonat a 2017-es premier állomásig gőzerővel fog robogni.

star-wars-force-awakens-episode-8-cast

A nyolcadik epizód legnagyobb érdekessége, hogy új direktorral, s ezzel együtt új szemlélettel és vízióval vágnak neki. Rian Johnson-tól sokat várok, többet, mint J. J. Abrams-től. Ilyen korán még persze egyáltalán nem lehet megmondani, hogy a rendező jó munkát fog-e végezni, ugyanis ez a videó csak egy hype-generáló lufi: a rendező Luke Skywalker merev tekintetével és a teljes stábbal jelentette be, hogy megkezdődtek a forgatási munkálatok. A hírek szerint a főbb szereplők – Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac) és Finn (John Boyega) és természetesen Kylo Ren (Adam Driver) – vissza fognak térni a következő nagykalandra.

Az (egyelőre) alcím nélküli nyolcadik felvonás várhatóan 2017. december 15-én kerülhet a mozikba.

Update (2016. március 14.): Megérkezett az első fotó a Star Wars VIII.-ból

Aki szívből gyűlöli a mértéketlen hype-vonaton való utazást, az a következő megállónál szálljon le, mert bizony a jövőre érkező Star Wars VIII. marketing kampánya az elkövetkező bő másfél évben rengeteg érdekes és kevésbé érdekes anyaggal fogja szennyezni a „világűrt”. Ezúttal a kiváló történetmeséléséről híres Rian Johnson osztott meg egy fotót a forgatásról a saját közösségi csatornáján. A képen a film operatőre látható.

starwars_forog

Megosztás facebookon