asdf

Harrison Ford elfelejtette Ryan Gosling nevét egy interjúban (videó)

A héten végre megérkezik az év egyik legjobban várt filmje a mozikba. A Szárnyas fejvadász 2049 főszerepében visszatér Harrison Ford és csatlakozik hozzá Ryan Gosling, valamint Ana De Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright és az Oscar®-díjas Jared Leto is.
Ridley Scott klasszikussá vált sci-fijének folytatása, remek kezekbe került, ugyanis a Fogságban, a Sicario – A bérgyilkos és az Érkezés Oscar®-díj jelölt direktora a tehetséges Denis Villeneuve rendezésében éled újra a replikánsok világa. De Ridley Scott sem hagyta maga mögött a filmet, hisz producerként aktívan részt vett a Budapesten folyt munkálatokban.
blade-runner-cinema-2017
A film a tengerentúlon már kirobbanó kritikai sikernek örvend, a Rotten Tomatoes nevű kritikai oldalon kimagasló, 94%-os eredményt ért el. Minden esély megvan rá, hogy a szemkápráztatóan látványos és mindvégig különösen izgalmas rész felnő az elsőhöz és maga is legendává válik. A napokban Harrison Ford és Ryan Gosling a The Graham Norton Show vendégei voltak és a filmről beszélgettek, amikor Ford-nak hirtelen nem jutott eszébe Gosling neve, pedig róla áradozott. A helyzetből gyorsan kivágta magát és színész kollégáját Ryan, amikor stílusosan bemutatkozott Ford-nak, amit többször is elsütöttek. Így a kellemetlen szituáció hamar nevetésbe fulladt.


Szárnyas fejvadász 2049/Blade Runner 2049 - Hazai bemutató: 2017. október 5.

Megosztás facebookon