asdf

Ha Nicole Kidman lazul, tömi magába az édességet

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A mindig nádszálkarcsú Nicole Kidman-ről kevesen gondolnák, hogy minden évben elengedi magát pár hétre, és olyankor nem tagadja meg magától az asztal örömeit. Pontosabban a kajapult örömeit, ugyanis szabadsága alatt férjével, Keith Urban countrysztárral a vidéket járja, és ha csak teheti, beugrik a kisvárosi kirakodóvásárokba, ahol még brutálisabb kajákat lehet enni a lacikonyhákban, mint nálunk.
A színésznő a filmek mellett egy sorozatot is forgatott – ez a nálunk is látható Hatalmas kis hazugságok, amelyért Emmyre jelölték –, nagyon sűrű volt a programja, ezért idén alaposan kitombolta magát a vidéki túrán. Különösen jól sikerült a kiruccanás: Kidman-ék családja lakóbusszal járta Keith Urban koncertsorozatának állomásait, és átadták magukat a vidéki élet örömeinek.
nicole-kidman-keith-urban
„Minden útba eső hetivásárba beugrottunk, élveztük a hullámvasutat meg a vattacukrot. A gyerekekkel mindenféle édességet szeretünk, az én kedvencem a funnel cake.” – árulta el a színésznő egy helyi adónak, amelyet a The Hollywood Reporter idéz. Ez egy észak-európai származású, Amerikában a németek által meghonosított édesség. Lényegében olajban sült nudli, amit különféle nehéz krémekkel öntenek le. Nemcsak tartósan összeragad tőle az ember szája, de utána két napig nem éhes.
the-beguiled_3_coppola_kidman
Nicole Kidman azonban kénytelen önmagának is határt szabni. „A rántott Snickers azért még nekem is sok egy kicsit” – vallotta be. A rántott Snickers ugyanolyan ijesztő eledel, mint ahogyan hangzik: a népszerű mogyorós csokit vastag bundában kirántják, aztán például csokikrémmel és tejszínhabbal tálalják, de bármilyen más édes öntet is játszik. Egyedül senki ne próbálja ki!
Elle-Fanning-Nicole-Kidman-Kirsten-Dunst-Cannes-The-Beguiled-Fashion-Alexander-McQueen-Loewe-Tom-Lorenzo-Site-1
A színésznő tavalyi zsúfolt munkaprogramjába tartozott a Csábítás című film elkészítése, amelyben egy bentlakásos déli leányiskola igazgatónőjét alakítja az amerikai polgárháború idején. Sebesült északi katona (Colin Farrell) vetődik a otthonba, és a nők (főleg Kidman, Elle Fanning, éa Kirsten Dunst) érdeklődésének középpontjába kerül. A film alkotója, Sofia Coppola elnyerte az idei cannes-i fesztivál legjobb rendezésének díját, és a produkciót több kategóriában is Oscar-esélyesnek tartják.
 
 
 
Csábítás/The Beguiled – Hazai bemutató: 2017. szeptember 7.
Megosztás facebookon