asdf

Colin Farrell leszedette a tetkóit

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Egyszer mindenki megkomolyodik: elbúcsúzhatunk az agyontetovált Colin Farrell-től. A színész éppen a cannes-i filmfesztiválról tartott hazafelé, amikor sikerült őt lefotózni a Los Angeles-i reptéren izompólóban, és jól látszik, hogy alig látszanak már korábbi tetkói.
Colin Farrell egykor hat tetoválással büszkélkedhetett, mára azonban ezeknek csak halvány nyomai maradtak. Többek között volt egy hatalmas törzsi tetoválása, amely a hátától a karjáig terjedt, piros szív díszítette a másik vállát, egy kereszt virított alkarjának belső felén, gyűrűsujján pedig a Millie felirat díszelgett, amit akkor varratott oda, amikor Amelia Warner színésznő volt a barátnője.
colinfarrell-tattoo03
(Nyilván nem szóltak Colin-nak, hogy egy tetoválás sokkal tovább tart, mint egy szerelem.) A tetkók eltüntetésén még dolgozni kell, de már ez az eredmény is szépnek mondható.
colinfarrell-tattoo01
Az ír színész azért vett részt a cannes-i filmfesztiválon, mert bemutatták a versenyprogramban új filmjét, a Csábítás-t. A Sofia Coppola által rendezett mozi vállaltan női szempontból elkészített gótikus thriller. Az amerikai polgárháború idején egy sebesült északi katonát (Colin Farrell) egy bentlakásos leányiskolában ápolnak, ahol a növendékek és a tanárok is szemet vetnek rá, ami drámai következményekhez vezet.
csabitas_canness2017_01

csabitas_canness2017_02
A film női főszereplői Nicole Kidman, Kirsten Dunst és Elle Fanning. A Csábítás kedvező fogadtatásra talált Cannes-ban a közönség és a kritikusok körében. Az már csak hab a tortán, hogy Kirsten Dunst elsírta magát a meghatottságtól a vörös szőnyeges bevonuláskor, a film többi színésznője vigasztalta. 
csabitas_canness2017_03
A Csábítás egyébként a könyörtelen Rottentomatoes kritikai portálon 72 százalékon áll, ami igen jó eredménynek számít.
 
 
Csábítás/The Beguiled – Hazai bemutató: 2017. augusztus 31.
Megosztás facebookon