asdf

Ezért nem lesz a Kick-Ass-nek folytatása!

Chloe Moretz aggodalmát fejezte ki az online kalózkodás miatt, és azt állítja, hogy ez az egyetlen oka annak, hogy nem fogjuk látni a Kick-Ass 3. részét. És nem is tervezi, hogy visszatér a Kick-Ass 3-ba.
Chloe Moretz egy interjúban elárulta, hogy miért a filmek internetes letöltését, avagy a kalózkodást okolja azért, ami miatt többé nem láthatjuk őt Hit-Girl szerepében.

 Chloe-Moretz-Kick-Ass-2

„Sajnos, azt hiszem végeztem ezzel a karakterrel. A Hit-Girl egy nagyon jó szerep volt, de nem hiszem, hogy újra a bőrébe bújok. Ezeknek a filmeknek akad ugyan közönsége, de ma már mindenki kalózkodik, és nem moziban nézik meg őket. A Kick-Ass 2. volt az év elsőszámú szuperhős filmje, de ez nem segített nekünk. Nem azért nem lesz még film, mert a forgalmazók nem adtak volna pénzt a harmadik, negyedik részre, hanem mert tudjuk, hogy nem megy jól ez a műfaj. Ha az emberek szeretnék, akkor mindenkinek moziban kellene megnézni a filmeket. Úgy kell felfogni ezt, mint a színházat.”

 theexp3

Nem ez az első alkalom, hogy valaki a kalózkodást okolja, amiért nem készül újabb rész valamely filmből. Korábban a The Expendables 3. érezte meg a bűncselekmény hatását, hiszen a mozi nézettségi adatai azért lettek igen rosszak, mert hetekkel a mozis premier előtt kiszivárgott a film kamerás verziója.

Chloe Moretz egyre jobb filmekben tűnik fel. Legközelebb a Ha maradnék című filmdrámában játszik főszerepet. Egy fiatal lányt (Mia) alakít, aki a zenei pályára készülve a nívós Juilliard zeneakadémiára készül. a gond viszont az, hogy szerelmével, Adammel is egyre szorosabb a kapcsolata és döntenie kell. Azonban minden megváltozik, amikor Miának élet és halál között egy sokkal fontosabb döntést kell meghoznia, amely nem csak a jövőjét, hanem egész sorsát befolyásolja. 

Ha maradnék (If I Stay) Bemutató dátuma: 2014. szeptember 11.

Megosztás facebookon