asdf

Eva Green bosszúra éhes

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Eva Green ezúttal egy szokatlan női szerepet kapott, Artemiszia ugyanis maga is részt vesz a görögök elleni harcban. Hogy felkészüljön, már a forgatás előtt elkezdett keményen edzeni.

Ahol Eva Green megjelenik, ott különleges figyelem veszi körül. Nem is csoda: szép, okos és tehetséges. A 300 – A birodalom hajnala forgatásán még az is kiderült róla, hogy erős. És szinte az egyetlen nő volt a szófiai stúdiókomplexumban.

– Az egész napot kis bőrnadrágos, meztelen férfiak között töltöm – jellemezte a helyzetét a színésznő a felvételek idején. – Örülök, hogy a legtöbb jelenetben én rendesen fel vagyok öltözve. Túl sok itt tesztoszteron.

Persze, az sem kétséges, hogy a Green által életre keltett perzsa katonanő, Artemiszia is legalább olyan erős, mint a férfiak.

300: A birodalom hajnala

– Ez a nő nem olyan, mint a filmekben a nők általában – jellemezte újságíróknak a karakterét a színésznő. – Bosszúra éhes, kardot hord, nem egy szokásos, rémült kis szőke, akit meg kell menteni. Világ életemben szerettem volna akcióhőst játszani, imádom a kung-fu filmeket. Eddig még sosem játszottam ilyen bátor, kemény, erős, határozott nőt.

A jó ügy érdekében Eva Green keményen dolgozott: a filmezés megkezdése előtt már három hónappal napi 4 órát edzett Los Angeles-i kaszkadőrökkel, és a forgatás idején, Bulgáriában is minden hajnalban vívóedzésen vett részt.

300: A birodalom hajnala - hazai bemutató: március 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon