asdf

Elkészült a Mamma Mia! folytatása

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Pontosabban befejezték a forgatást! A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba még jó sok időt fog eltölteni a vágószobában, de a tervek szerint jövő nyáron kerül a mozikba.
Már sok mindent tudni lehet a filmről, például természetesen az előző rész összes fontos szereplője visszatér benne, Meryl Streep-től Amanda Seyfried-en és Colin Firth-ön át Pierce Brosnan-ig.
Mamma Mia! Here We Go Again 01
Mamma Mia! Here We Go Again 03
Mamma Mia! Here We Go Again 07
Játszik benne Cher is, de egyelőre nem árulták el, hogy milyen karaktert. A cselekmény egy része a hatvanas években játszódik, bemutatván a hősök előéletét. A fiatal Meryl Streep-et Lily James (Hamupipőke, A legsötétebb óra, Nyomd, bébi, nyomd!) alakítja. 
Mamma Mia! Here We Go Again 04
Mamma Mia! Here We Go Again 05
Lesznek benne új dalok is, nem csak a régi slágerek csendülnek fel. A zenéről ismét az ABBA két egykori dalszerzője, Björn Ulvaeus és Benny Anderssson gondoskodik.
Mamma Mia! Here We Go Again 06
Az executive producerek között pedig ott van Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is. A cselekmény ott folytatódik, ahol az előző rész története abbamaradt, aztán a kezdődik az oda-vissza utazás az időben és a szereplők kapcsolatának fejlődését mutatja be.
Mamma Mia! Here We Go Again 02
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba/Mamma Mia! Here We Go Again – Hazai bemutató: 2018. július 19.
Megosztás facebookon