asdf

Életveszélybe került Isla Fisher a Szemfényvesztők forgatásán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Pro-Video
Isla Fisher az Egy boltkóros naplója, és a Leánybúcsú sztárja a vígjátékok után egy látványos trükkökkel, bűvészekkel, illuzionistákkal, nagy átverésekkel teli, izgalmas thrillerrel tér vissza júniusban a mozikba, olyan színészekkel az oldalán, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, Michael Caine, és Mark Ruffalo.

NOW YOU SEE ME

A Szemfényvesztők (12E, hazai bemutató: június 13.) egyik látványos jelenetében Fisher Miss Houdiniként összebilincselt kezekkel próbál kiszabadulni egy hatalmas vízzel teli tartály fogságából, amikor a mutatvány közben hirtelen a hatalmas akvárium falát ütögetve kér segítséget a közönségétől.

Az ausztrál színésznő végig kaszkadőr nélkül dolgozott, és forgatás közben valóban bajba került. „Mire észrevettem, hogy nincs elég levegőm, már arra sem volt időm, hogy szóljak az oxigén palackért felelős srácnak a stábból. Arra meg pláne nem volt időm, hogy megnyomjam a pánik gombot, amivel a víz kiürült volna a tartályból.” – mesélte a színésznő egyik interjújában. A rendező teljesen el volt ájulva Fishertől, hogy saját maga csinálta végig a veszélyes jeleneteket is, aki erre csak annyit mondott nevetve: „Nem tudtam, hogy választhatok is. De tényleg! Ha feladat van, azt meg kell csinálni, nincs mese. Mi Ausztráliában így csináljuk. „

Megosztás facebookon