asdf

Csajozós trükkök a Szemfényvesztő pasiktól

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: ProVideo
A Szemfényvesztők (12, hazai bemutató június 13.) férfi főszereplői egy interjúban elmesélték, hogy bizony nagyon is jó dolog a varázslat, és a bűvészkedés, ha csajozásra kerül a sor.

Jesse Eisenberg szerint 25 év gyakorlás az első lépés, Mark Ruffalo pedig minden pasit arra bíztat, hogy tanuljanak trükköket, akár kártyával, akár érmével, mert a várt hatás nem marad el: a nevetgélő, ámulatba ejtett hölgyek gyűrűje garantált.

’Srácok, tanuljatok trükköket! Bármit, aminek köze van a varázslathoz, bűvészkedéshez, mert működik. A saját szememmel láttam.’ – biztat minden férfit a többgyerekes apuka. A csapat legfiatalabb tagja, Dave Franco a forgatások alatt mindenféle trükköt elsajátított, többek között hogyan kell egy eldobott kártyalappal egy banánt félbe vágni.

De bármilyen menő dolognak is tartja új tudományát, azzal azért ő is tisztában van, hogy nem járhat mindenhova banánnal, és kártyával. ’Ok, mindenki tapsolna, ha látnák mit tudok. Lehet, hogy a csajok is megkörnyékeznének, ok. De ki a franc vállalja be, hogy minden este banánnal, és kártyával a zsebében járja a bárokat? (nevet)’ – nyilatkozta Franco az interjúban.

Hölgyek, és Urak már nem kell sokat várni, hamarosan megcsodálhatják Dave új képességeit, ahogy Woody Harrelsonnal, Jessevel, és Isla Fisherrel karöltve Robin Hoodként bankot rabol, és azt, hogyan is hajítja azokat a bizonyos kártyalapokat. (A filmrészletben is érdemes figyelni!)

Két vidéki moziban (Tatabánya, Kecskemét), és több budapesti moziban már június 7-től, premier előtt nézhetik meg a filmrajongók a Szemfényvesztőket.

 

Megosztás facebookon