asdf

Egy tini lehet a legújabb Pókember

  • Szerző: Simon
Mióta hivatalossá vált, hogy Pókember a Marvel Filmes Univerzum tagja, felpörögtek az események.
A Marvel örületes sebességre kapcsolt. Hamarosan mozikba kerül a Bosszúállók: Ultron kora. Elkezdték forgatni az Amerika Kapitány Polgárháború c. részét, ahol Amerika Kapitány és a Vasember megküzd egymással. Kiderült az is, hogy nem Joss Whedon helyett a russo fivérek rendezik az Avengers: Infinity War filmjeit. De ugyancsak sok kérdés tisztázódott a Pókemberrel kapcsolatban is.
 
Az új Pókember szerepelni fog a Polgárháborúban, és az ott kibontakozó események következménye lesz a 2017-ben érkező önálló Pókember film. Ezt támasztja az is alá, hogy a Vasember a Pókember filmben is fontos szerepet kap, pont úgy mint Amerika kapitány mellett, vagy inkább ellen a Polgárháborúban. A Sony és a Marvel már most keresik középiskolás korú Peter Parkert.
mateusward_spiderman
Eddig csak annyi szivárgott ki a hivatalos szerepválogatásokról, hogy részt vett rajta a 16 éves Mateus Ward. De egy másik tini neve is felmerült, méghozzá a 17 éves Asa Butterfield, akit a Végjáték és A leleményes Hugo szerepeiben ismerhettünk meg. Bár első pillanatra igen meglepő, hogy a Bosszúállók között mit keres egy tini szuperhős. De ha jobban belegondolunk, és figyelembe vesszük mikor fog a mozikba kerülni az Avengers: Infinity War első része, rögtön megértjük és logikusnak tartjuk a döntést.
Asa Butterfield_spiderman
Amire eljutunk az Avengers: Infinity War Part 1-ig, addigra már 20 év körüli lesz Butterfield vagy Ward. Így végig hiteles maradna a fiatal Pókember szerepében, a célközönség könnyebben tudna azonosulni Peter-rel (nem állna elő az a helyzet, mint Adrew Garfield-nál, aki a második Pókember filmjében már a 30-as évei elején járt). És ez azt jelenti, hogy akit most kiválasztanak, az évekre szerződik és a Harry Potter sorozathoz hasonlóan, a szemünk előtt fog felnőni. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a casting eredménye.
Megosztás facebookon