asdf

Démonian jófej apáca!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Átverés egy horrorfilm? James Wan, az utóbbi idők legjobb mozis rémisztgetője, a Démonok között-univerzum megteremtője talán annak is köszönheti a sikereit, hogy nem csak játékból foglalkozik a nem evilági lények világával. Kicsit mintha hinne is benne.
Történt ugyanis, hogy az Annabelle forgatásának az elején papot hívott, hogy megáldja a stúdiót, és szívesen beszél az életében átélt misztikus eseményekről. De univerzumának egyik legriasztóbb lénye, Valak, a démon másmilyen.
bonnie-aarons-the-nun-werk
Az apáca gonosz főszereplője azt bizonyítja, hogy a mozi azért főleg csak átverés. A Démonok között 2.-ben és az Annabelle-ben is felbukkanó rossz szellemet alakító színésznő, Bonnie Aarons ugyanis civilben meglepően bájos személyiség. Amióta David Lynch a Mulholland Drive-ban rábízta a hajléktalan nő szerepét – aki valószínűleg mindenkinek visszatér a rémálmaiban, aki látta a filmet –, azóta jó pár felkérést kapott a műfajban, és ő nagy kedvvel vállalja a vérfagyasztást. De nem hagyja magát beskatulyázni: például a Neveletlen hercegnő mindkét részében ő volt a jó fej grófnő.
the-nun-Bonnie Aarons
"Nem hinném, hogy Valak kifejezi a személyiségemet, de nagyon szeretem a műfajt, James Wan-nal és a csapatával mindig jó forgatni, úgyhogy remélem, tényleg halhatatlan a démon, és még néhányszor visszatérhetek." – nyilatkozta a színésznő.
Az apáca/The Nun - Hazai bemutató: 2018. szeptember
Megosztás facebookon