asdf

Áldást kellett kérni az Annabelle 2. stábjára!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A stáb azt hitte, nem kell komolyan vennie önmagát, de a színészek másképpen gondolták: ők tulságosan is hittek a sztoriban.
Még az első Annabelle-film forgatása idején adták hírül, hogy a producer, a horror műfajában hátborzongatóan sikeres James Wan papot hivatott, és beszenteltette a forgatás helyszínéül szolgáló stúdiót. Azt nem tudjuk, hogy emiatt-e, de a film nagy sikert aratott, akkorát, hogy a folytatás is elkészült. Az Annabelle 2. – A teremtés (már a mozikban!) az előző film előtörténete: a néző megtudhatja belőle, hogy miképpen került a démon a babába, és miért pont azok ellen fordul, akiket kínozni kezd.
Annabelle2_jelenetfoto (8)
"A gyerekszereplők nem féletek az Annabelle-babától. De Stephanie Sigman, aki az árvaházat vezető apáca szerepét játssza, a forgatások szünetében nem volt szívesen egy szobában vele. Sőt, ha nem volt muszáj, a kezébe sem vette. Amikor pedig meghallotta, hogy az első rész idején egy pap is eljött a forgatás elejére, és megáldotta a babát, azt kérte, hogy megint hívjunk szent segítséget. Először azt hittem, viccel. De túl komoly volt hozzá: úgyhogy végül tényleg hívtunk papot, és ő megáldották a stábot. Simán le is zajlott a forgatás, pedig volt néhány rázós jelenetünk…" – mesélte újságíróknak David F. Sandberg, az Annabelle 2. rendezője. 
 
Megosztás facebookon