asdf

Csak szeptemberben jön az Argo 2

  • Szerző: P. Kristóf
Eredetileg már április 3-ra ígérték az Argo második részének bemutatását, de a forgatás óta semmit nem lehet hallani róla. Árpa Attila elárulta ennek az okát és azt is, végül mikor érkezik az év legjobban várt magyar filmje a mozikba.

Holnap lenne az Argo 2 bemutatója az eredeti tervek szerint, ezért is volt furcsa, hogy a forgatés befejezése óta semmi hír nincs a produkcióról, még egy előzetest sem láthattunk. Árpa Attila elárulta, hogy mi a hallgatás oka, közel fél évet csúszik a film, így csak szeptember 11-én kerül majd a mozikba. Ezt azzal indokolta, hogy kicsit alábecsülték az utómunkálatokra szánt időt. Azt viszont elárulta, hogy a film kb 105 percnyi színtiszta akció-vígjáték lesz  és komolyabb sikerre számít a rendező. Korábbi interjúnkban a látványról is beszélt!

argo 2

A Nemzeti Filmalap 2014-re tizennyolc magyar filmet ígért, amelyet az első hónapokban teljesítettek is, hiszen eddig bemutatásra került a Megdönteni hajnal Tímeát, a Couch Surf és a Viharsarok is, de a többi film esetében már nem állnak ilyen fényesen a dolgok. Az Argo 2 késik, a többi produkciónak pedig még nincs is kitűzve a bemutatója. Ezek közül több esetben a Cannes-i Filmfesztiválón való bemutatás reménye indokolja a dolgot, hiszen ott csak olyan filmeket vetítenek, melyeket korábban sehol nem vetítettek még le. Az április 17-én derül ki, hogy mely filmek vehetnek részt az esményen, de utána a lagymatag nyári mozis szezontól is meg akarja óvni alkotását a legtöbb hazai rendező, így lehet, hogy csak őszre kerül mozikba a legtöbb magyar film.

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon