asdf

Comic-Con: Hivatásos bérgyilkost láttak kószálni a rendezvényen!

De bilincs és véres vallatás helyett kitörő lelkesedés fogadta. A Hitman c. játékadaptációról van szó, ami az Assassin's Creed-del, a Splinter Cell-lel és a Warcraft-tal ellentétben, abban a kivételes helyzetben találja magát, hogy már most jobb a 2007-ben bemutatott elődjénél.

Mindezt úgy mondom, hogy még egyetlen képkockát sem láthattunk az Agent 47 alcímre keresztelt Hitman-moziból. Timothy Olyphant és a későbbi Bond-lány, Olga Kurylenko főszereplésében elkészült korábbi játékadaptáció az előzetesek alapján ígéretesen indult, ám a végére az egész történet tragikus katasztrófába torkollott. Épp ezért az új mozinak nem lesz nehéz dolga, ha rendbe akarja tenni a makulátlan külsejű bérgyilkos renoméját.

hitman_agent_47_comic_con

A színészi garnitúra is okot ad a bizakodása. A gamerek által körül rajongott bérgyilkost Rupert Friend (Homeland) alakítja, akit olyan társ egészít ki, mint Zachary Quinto (Star Trek, Hősök). Egyedüli félelmem a projekttel kapcsolatban, hogy a direktori székbe Aleksander Bach-ot ültették, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje. Vajon a tapasztalatlan rendező eltudja elviselni azt a nyomást, ami a stúdió és a rajongók felől a vállára nehezedik? Alighanem, ennek a kérdésnek a megválaszolása dönti majd el azt, hogy ez a játékadaptáció csak silány középszer lesz vagy méltó nosztalgiautazás.

A tervek szerint a Hitman: Agent 47 2015. február 27-én „likvidálhat” minket a moziban.

Megosztás facebookon