asdf

Comic-Con: A Fecsegőposzáta is felszállt!

Megkaptuk végre Az éhezők viadala-könyvtrilógiát lezáró utolsó kötet ketté bontott filmváltozatának, A kiválasztott első részének az előzetesét. Előjáróban csak annyit mondanék, hogy Francis Lawrence továbbra is nagyon jó érzékkel merít Suzanne Collins világából.

Ugyan rejtélyes okokból kifolyólag idén nem kapott saját panelt a Lionsgate-től az idei őszi „termés” legizgalmasabb darabja, Az éhezők viadala, de szerencsére a Samsung jóvoltából exkluzív körülmények között levetítésre került A kiválasztott az első előzetese.

Igaz, hogy a trailer sok mindent nem árul el a történetből, de könyvrajongóként mondhatom, hogy a képkockák nézése közben bizony megelevenedtek előttem a könyvlapjai. Továbbra is át fogja lengeni a filmet az a komor és bús hangulat, ami miatt már az első két részt is imádtam. Az a pillanat pedig, amikor Katniss-t mutatják a sérült katonák és a halálra rémült körzetlakók gyűrűjében, egyenesen hidegrázósra sikeredett! Julianne Moore Coin elnök szerepében a látottak alapján tökéletes választásnak tűnik.

A Comic-Con jóvoltából még egy exkluzív plakátot is kapott Az éhezők viadala: A kiválasztott.

comic_con_azehezeokviadala_kivalasztott_1_plakat

Francis Lawrence vezetésével Az éhezők viadala: A kiválasztott első része 2014. november 20-án veszi fel a harcot a Kapitólium ellen.

Megosztás facebookon