asdf

Comic-Con: San Diego-i "csapatépítőt" tartottak a Bosszúállók

Az egyik legjobb hangulatú kerekasztal beszélgetésre a Bosszúállók-paneljánál került sor. Köszönhetően Robert Downey Jr.-nak, aki már a bevonulásával megteremtette az alaphangulatot. De ami a lényeg: Thanos is tiszteletét tette a rendezvényen!

Érdemes végig nézni ezt a két videót, ha másért nem, akkor azért, hogy újfent bebizonyosodjon a számunkra: ezek a színészek nem csak a vásznon, hanem a való életben is egy vidám, összetartó csapatot alkotnak. Egyszerűen minden megmozdulásukon érződik az, hogy mennyire szeretnének megfelelni a rajongóknak, és számukra ez az egész nem csak a zsíros csekkekről szól. Külön öröm, hogy a Marvel II. fázisát lezáró közös film új szereplőinek is sikerült hamar beilleszkedniük ebbe a nagycsaládba. Remélem, hogy Aaron-Taylor Johnson a vásznon is ennyire laza lesz.

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_1

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_2

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_3

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_4

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_5

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_6

Amellett, hogy jó kedélyűen elcseverésztek egymással, történt egy nagyon fontos esemény is: hivatalosan bejelentették Josh Brolin-t Thanosként! A remek színésznek azonnal sikerült felvennie a Bosszúállók-virtusát, és stílusosan a hírhedt kesztyűvel a kezén lépett a színpadra.

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_Thanos_1

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_Thanos_2

Bónuszként kiállították Amerika Kapitány pajzsát és Vasember robotjainak maradványait a Comic-Conon. Ezek alapján elmondható, hogy nem lesz egyszerű dolguk a Bosszúállóknak, ha le akarják győzni Ultron óriási mértékeket öltő seregét.

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_amerika_kapitany_pajzs

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_robot2

Comic_Con_Bosszuallok_2_panel_csapat_robot1

Joss Whedon rendezésében készülő Bosszúállók: Ultron kora a tervek szerint 2015. május 1-én érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon