asdf

Chris Pratt és Jennifer Lawrence között csak barátság van

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Jennifer Lawrence hosszú hónapokat töltött Chris Pratt társaságában. Először az Utazók című monstre sci-fi forgatásán, majd mostanában, a bemutatóhoz elkerülhetetlenül társuló promóciós turné során.

A pletykával ellentétben a két sztár nem jött össze, barátok lettek. Hogy a közös munka során milyen közelről ismerhette meg partnerét, arról a film nézői is meggyőződhetnek, de a mostanában adott nyilatkozata is bőven szolgáltatnak bizonyítékot:

"Lehet, hogy kevesen tudják róla, hogy könnyedén kirakja a Rubik-kockát. És ő lehet a világ legjobb apja. Sőt, férjnek sem utolsó: bármerre voltunk a világban, minden héten küldött a feleségének egy nagy csokor virágot." – avatta be Chris Pratt titkaiba a világot Jennifer Lawrence.

passengers_premiere

Chris Pratt és felesége, Anna Faris 2007-ben ismerkedett össze, 2009-ben házasodtak, és ’12-ben született meg a fiúk, Jack. Anna Faris természetesen az Utazók premierjén is a férjével kéz a kézben sétált végig a vörös szőnyegen: ezzel bizonyította, hogy nem hisz azoknak a pletykáknak, amelyek szerint Chris Pratt és Jennifer Lawrence összejött volna közös filmjük forgatásán.

Utazók/Passengers - Hazai bemutató: 2017. január 12.

Megosztás facebookon