asdf

Az internet népe fellázadt Jennifer Lawrence miatt!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Jennifer Lawrence mindenkit elkápráztat a Velencei Filmfesztiválon, ahol a színésznő új filmje, az anyám! című thriller is debütált. Darren Aronofsky filmje az első vélemények szerint nagyon megosztó, intenzív és sokkoló! A filmet hazánkban először a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál-on fogják vetíteni szeptember 11-én, majd október 19-től látható a magyar mozikban!
jennifer-lawrence-venice-filmfestival-2017-
Eközben hatalmas botrány tört ki, miután Sydney-ben Jennifer Lawrence képét festették rá egy híres graffitire egy ház falán. A kép a színésznő új filmjét, az anyám! című thrillert reklámozta, a gond csak az volt ezzel, hogy az „It's like a jungle sometimes” (Néha olyan, mint egy dzsungel) című művészi graffitire került, amely évek óta hozzátartozik a városképhez.
It's like a jungle sometimes
A szentségtörést elkövető reklámcég a dühös internetes kommentek olvastán sűrű elnézést kért, és megígérte, hogy a graffitit készítő művésszel együttműködve helyreállítják az eredeti alkotást. Egy ismeretlen művész közben piros festékkel ráfújta Jennifer Lawrence-re, hogy „Néha tényleg olyan, mint egy dzsungel – nincs semmi tisztelet”, ezzel fejezve ki a helyi közösség nemtetszését.
mother_jennifer_lawrence_graffiti
Az anyám! Darren Aronofsky (Fekete hattyú, Noé) thrillere, amely a címszereplő (Jennifer Lawrence) szemszögéből mutatja be, mi történik, amikor egy idilli otthonba hívatlan vendégek toppannak be. A hősnő titokzatos férjét Javier Bardem alakítja, a vendégek seregét pedig Michelle Pfeiffer és Ed Harris vezeti.


anyám!/mother! – Hazai bemutató: 2017. október 19.
Megosztás facebookon