asdf

Az Isteni műszak csapata véradásra buzdít

Közös véradást szervez a Vöröskereszt és az Isteni műszak szereplői október 26-án, szombaton a Corvin moziban.

Isteni műszak

A szervezők igazán jó hangulatú életmentést szerveznek. Ugyanis filmezéssel egybekötött véradáson találkozhatsz az Isteni műszak főszereplőivel és apró filmes ajándékokat is begyűjthetsz. Ötvös András, Keresztes Tamás és Jordán Adél ott lesznek. 

2013. október 26. szombat 15.00 – 19.00 óra

Corvin mozi (1082 Budapest, Corvin köz 1)

véradás

A véradáshoz szükséges, hogy eredeti TAJ- kártyával és fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, stb.) és lakcímkártyával rendelkezzenek az önkéntes véradók.

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a térítésmentes véradás szervezésében. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente több mint 430 ezer egység vérre van szükség. Ehhez beteg embertársaink évente közel fél millió önkéntes véradományát, önzetlen segítségét várják.

A szervezők prioritásként kezelik a lakosság részvételi arányának emelését, ezen belül is a 18. életévüket betöltött fiatalok megnyerését.

A társadalmi elsősegélynyújtás népszerűsítése érdekében a Magyar Vöröskereszt Fővárosi Szervezete elsősegélynyújtó bemutatóval is készül. Az újraélesztés mellett lehetőség lesz elsősegélynyújtó totók kitöltésére, a kisebbeknek elsősegélynyújtáshoz kapcsolódó színezőkkel készülnek, a bátrabbak pedig megpróbálkozhatnak a "valóban vérző" sérültek ellátásával.

Várnak minden filmrajongót és véradó önkéntest szombat délután a Corvin moziba.

veradas_ajanlo_IsteniMuszak

Megosztás facebookon