asdf

Az InterCom áprilisi DVD/BD megjelenései

  • Szerző: P. Kristóf
Az InterCom jóvoltából áprilisban is több új sikerfilmmel és egy régi klasszikussal gazdagodhat a filmgyűjteményünk.

Battle of the Year - Az év csatája

TBOTY

Megjelenés: 2014. április 2.

DVD: A sima egylemezes DVD kiadáson a film 5.1-es szinkronnal élvezhető, emellett pluszként két extrát találunk, mindkettőt eredeti nyelven. Az első egy videó, mely bemutatja azt a réteget, amelyben játszódik a film, míg a második a különlegesen látványos táncelemekre való nehéz felkészülésről szól.

BD: Jó szokásukhoz híven a BD változaton megint egy kicsivel több extra kapott helyet, így nem csak az élesebb minőség miatt érdemes ezt választani. Ezúttal is eredeti nyelven nézhetünk még a sima DVD extrái mellett kibővített táncjeleneteket és A B-Boying művészete: Útmutató a tánchoz című kisfilmből mi is megpróbálhatjuk elsajátítani a lépéseket.

3DBD: Mivel a filmet eredetileg 3D-ben vetítették a mozikban, ezért ilyen formátumban is kiadják, de a két BD lemez között ez az egyetlen különbség, a térhatáson kívül semmivel sem tud többet, de azért egy 3D-rekészített filmet ugyebár így is érdemes megnézni, ha van hozzá alkalmas lejátszókészülék.

Exek és szeretők

exek

Kritika: Élet a válás után

Megjelenés: 2014. április 16. 

DVD: Míg a mozikban még feliratosan láthattuk, addig szokás szerint otthoni forgalmazásra már elkészült hozzá a szinkron is, így 5.1-es magyar hanggal élvezhetjük a filmet, extrák viszont ezúttal nincsenek a lemezen.

BD: A BD kiadáson viszont már találunk pár kisfilmet, ráadásul magyar felirattal. Elsőként végigröhöghetjük a bakiparádét, de van még öt külön kisfilm is a rendezőről, a női főszereplőről, a szerelmespárról, egy csak úgy a szereplőkről és a film sztorijáról is.

Fargo

fargo

Megjelenés: 2014. április 26.

BD: A Coen testvérek klasszikusa végre hozzánk is megérkezett BD kiadásban is. Sajnos a magyar szinkron csupán mono minőségű, de a kép tűéles. Mindezek mellett angol nyelvű extrák is helyet kaptak, például audiokommentár a film operatőrével, kisfilm Jó fejek Minnesotából címmel, érdekességek a filmről, fényképek a forgatásról, valamint egy korabeli cikk egy amerikai szaklapból, amely a filmről szól.

Turbó

turbo

Kritika: A csigák újra szembenéznek ősellenségeikkel, a franciákkal

Megjelenés: 2014.április 17.

DVD: A csigás animációs film is 5.1-es szinkronnal kerül a boltokba, de ezúttal még az extrákhoz is van felirat. Ezek között három kisfilmet találunk, valamint további rejtett meglepetésekre is lehet számítani.

BD: A BD kiadvány tartalma pontosan ugyanez, csupán sokkalta jobb minőségben.

3DBD: A három kiadvány kivétel nélkül ugyanazt tartalmazza, egyedül a film minőségeváltozik, ezúttal például már 3D-ben száguldozva élvezhetjük a kis csiga kalandjait.

Dinoszauruszok - A Föld urai

dino

Megjelenés: 2014. április 23.

A kiadvány extráiról és tartalmáról egyelőre nem tudni, de a szokásos 5.1-es szinkronnal vásárolhatjátok majd meg és a sima DVD mellett BD és 3DBD formátumban is megjelenik majd.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon