asdf

Az Eszeveszett mesék túl van a 20.000 nézőn

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Mozinet
December közepe óta látható a hazai mozikban a Pedro Almodóvar produkceri felügyelete alatt készült őrült argentin vígjáték, az Eszeveszett mesék, mely az elmúlt pár hétben gyakorlatilag letarolta a hazai art-mozikat, szombaton átlépve a 20.000 nézős küszöböt.

Szemekbe zárt titkok a legnagyobb argentin blockbuster volt nemcsak hazájában, de az egész világon, egészen az Eszeveszett mesék  bemutatójáig, amely már több mint 17 millió dolláros bevételt ért Argentínában. Az Eszeveszett mesék ráadásul jó úton halad afelé, hogy hazáján kívül is átvegye az első helyet, a cannes-i premier óta az egész világon nagy sikerrel vetítik. Nálunk a december 18-ai premier óta folyamatosan kiemelkedő eredményt produkál: a második hétvégén 26%-al többen látogatták a filmet, mint az elsőn, a harmadikon pedig ismét 19%-os emelkedést hozott – azaz három héten keresztül nem hogy csökkent volna, hanem emelkedett a nézettsége.eszeveszettmesék_posterA fergeteges vígjáték főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút. Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan események láncolatát indítja el. Egy súlytalan flört a repülőgépen éppúgy váratlan fordulathoz vezet, mint amikor a pincérnő felismeri vendégében azt az uzsorást, aki tönkretette a családját. Két autós összekülönbözése a kanyargós hegyi úton könnyen vezethet halálos ámokfutásba, és egy bombaszakértőnél is elszakad a cérna, amikor autója lefoglalása után szembesül a végeláthatatlan bürokráciával. Aztán ott van az apa is, aki fiát szeretné megmenteni a börtöntől, de belefárad abba, hogy mindenki csak a pénzét akarja. És persze a menyasszony, aki az esküvőn döbben rá, hogy férje nemcsak megcsalta, de a szeretőjét meg is hívta a lagzira.

Az Eszeveszett mesék továbbra is látható a hazai art mozikban és multiplexekben, szinkronizált és feliratos változatban egyaránt. Magyarországi forgalmazója a Mozinet Kft.

Megosztás facebookon