asdf

Áprilisban kezdődik az Igazság Ligája forgatása

A DC-Warner páros - látszólagos - magabiztosságáról árulkodik az, hogy bejelentették: áprilisban már hozzá is fognak az Igazság Ligájának forgatásához.

Hiába vannak előjelek, hogy a Batman v Superman nem a vártak szerint fog teljesíteni, a stúdió ezzel a lépéssel szeretné megnyugtatni a rajongókat, hogy a várva várt csapatfilm a terveknek megfelelően fog elkészülni.

justice_leaque_2

Zack Snyder-rel vagy nélküle? Ez itt a kérdés!

Szájra kapott egy rosszindulatú pletyka, miszerint ha Metropolis harisnyás hősének és Gotham Lovagjának közös története nem lesz kasszarobbantóan sikeres, akkor az egyedi vizualitásáról és a lassításairól híres Zack Snyder Warner Brothers stúdiókomplexumán kívül találhatja magát. Ez egyelőre még a jövő zenéje, ám az április 11-én kezdődik meg a kétrészes Igazság Ligája-film első etapjának a munkálatait. Ehhez kapcsolódóan Zack Snyder fel is töltött egy közös képet az Aquaman-t megformáló Jason Momoa-val.

hir_justice_league_forgatas

A fotó pikantériája, hogy néhány easter egg-et is tartalmaz. Felhívnám a figyelmet a sarokban álló Flash jelmezre és Atlantisz királyának páncélzatára.

Megosztás facebookon