asdf

Amerika kapitány – A tél katonája új képek!

Ahogy az új évbe lépünk a legújabb Marvel filmek egyikét is láthatjuk a mozikban. 2014-ben jön az Amerika kapitány – A tél katonája. Az Empire Magazinnak köszönhetően a hős hazafi új küldetéséről láthatunk új képeket.

Új és régi arcok térnek vissza az Amerika kapitány 2-be, mint Chris Evans, aki a lefagyasztásból felolvadva még mindig nehezen alkalmazkodik a modern világhoz, és aki A bosszúállók csapatába állva megküzdött Loki idegen űrlény hordájával.

captain-america-3

captain-america-0

Néhány ismerős szövetségese is visszatér, mint Scarlett Johansson, azaz Fekete Özvegy és Samuel L. Jackson,  Nicky Fury szerepében. Emellett az új "Captain America 2"-be a halottnak hit Bucky Barneson (Sebastian Stan) is látható lesz, akin agymosást és genetikai mutációt hajtottak végre és A tél katonájaként ismert bérgyilkosként tér vissza. De tényleg ő a főgonosz?

 captain-america-1

captain-america-2

Új oldaláról ismerhetjük meg a titokzatos Pierce ügynököt, - Robert Redford alakít a filmben – akinek fontosabb szerepe van, mint azt elsőre gondoltuk. A képregényből ismert Crossbone (Frank Grillo) is csatlakozik a gonoszok táborához valamint a repülő hős Sólyom is (Anthony Mackie).

Amerika kapitány - A tél katonája 2014-ben kerül a mozikba!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon