asdf

Alicia Vikander vagány akcióhőst alakít!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Remek évet zárt tavaly Alicia Vikander: a fiatal svéd színésznő négy filmben szerepelt, A dán lányért Oscarra jelölték, és két Arany Glóbusz-jelölést is kapott: A dán lányért és az Ex Machina című sci-fiben nyújtott alakításáért.

Akcióhősnőt faragtak a svédek üdvöskéjéből

Az igazán nagy áttörés azonban idén következik be Vikander számára, mert az ötödik Bourne-film a legnagyobb szuperprodukció, amelyben eddig szerepelt. Természetesen a Matt Damon által alakított Jason Bourne barátnőjét fogja alakítani, de korántsem naiva szerepben. „Igazi akcióhősnőt alakítok, aki nem konvencionális módon harcol a rosszak ellen. A nézők meg fognak lepődni, mert azt hiszem, ilyen karakter még nem bukkant fel a vásznon. Igazán hálás vagyok a produkciónak, mert amellett, hogy sokat forgattunk Los Angelesben és Washingtonban, több európai fővárosban is megfordultunk, és voltak olyan jelenetek, ahol 1600 statisztával dolgoztunk.”– árulta el a színésznő egy tévéműsorban.Untitled Matt DamonBourne Sequel00Untitled Matt DamonBourne Sequel01

A stáb jelenleg is forgat, Vikander és Matt Damon pedig hamarosan hivatalosan is találkozik az Oscar-gálán, hiszen mindketten a jelöltek között vannak.

Untitled Matt Damon/Bourne Sequel – Hazai bemutató: 2016. július

Megosztás facebookon