asdf

Alicia Vikander ismét sokat meztelenkedik!

Forró és szenvedélyes pillanatokat ígér a Tulipánláz, legalább is az új előzetes ezt sugallja, amiben nem takargatják Alicia bájait, aki korábban sem szégyenlősködött A dán lány-ban (2015) és az Ex Machina-ban (2014) sem.

Deborah Moggach bestselleréből, a Tulipánláz-ból készült film az Oscar-díjas Alicia Vikanderés a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz főszereplésével ősszel látható a mozikban. Remélhetőleg. Igen, ugyanis a film jó ideje elkezdett porosodni. 2014-ben fejeződtek be a forgatások, és a bemutató dátuma sokáig kérdés volt. A tervek szerint először 2016 nyarán tűzték volna műsorra az amerikai mozikban, szó volt róla, hogy idén februárban mutatják be a filmet, végül 2017 szeptembere mellett döntöttek. Pedig a stúdió tesztvetítésén egészen pozitív kritikákat kapott a végeredmény.

Hivatalos szinopszis:

Az 1630-as évek Amszterdamjában járunk. A fiatal árvalány, Sophia (Alicia Vikander) feleségül megy egy tőle jóval idősebb, ám jómódú kereskedőhöz (Christoph Waltz). A boldogtalan lány titkos viszonyba kezd Jan Van Loos-zal (Dane DeHaan), az ifjú festőművésszel, aki a családi portré megfestésére kapott felkérést. A fiatalok a szökést tervezik, amihez köze van egy koporsónak és a tulipánoknak is.

Érdekesség, hogy Alicia Vikander még tulajdonképpen a közelében sem volt az Oscar-díjnak, amikor a Tulipánláz főszerepét megkapta. Alicia Vikander, Christoph Waltz, Dane DeHaan és Judi Dench alakítják a főbb szerepeket, de feltűnik a filmben Cara Delevingne, Zach Galifianakis, Jack O'Connell és Tom Hollander is. A kosztümös film egyik producere, Harvey Weinstein, aki a Szerelmes Shakespeare-ben és a Ponyvaregény-ben is dolgozott, a rendező pedig Justin Chadwick

Tulipánláz/Tulip Fever - Hazai bemutató: 2017. szeptember 28.tulipanlaz_b1_12e_nagy

Megosztás facebookon