asdf

A Pro Video márciusi DVD/BD megjelenései

  • Szerző: P. Kristóf
A Pro Video jóvoltából az első tavaszi hónapban is garantált a kényelmes otthoni szórakozás.

Last Vegas

LastVegas_DVD_hun_2D

Kritika: Nem csak a húszéveseké a világ

DVD: 

Megjelenés: 2014. március 5.

A négy Oscar-díjas sztár főszereplésével készült korosodó Másnaposok film 5.1-es magyar szinkronnal élvezhető kétféle választható képarányban. Az extrák között található eredeti nyelvű audiókommentár a rendezővel és a forgatókönyvíróval, valamint három kisfilm (Ez a másnap legendás lesz/A négy legenda/A Flatbushi Négyek).

BD:

Megjelenés: 2014. március 12.

Ahogy az lenni szokott, a BD kiadványon minden megtalálható, ami a sima DVD-n is, de mindezek mellett felturbózott hang és kép, valamint további exkluzív extrák is helyet kaptak. Ezúttal három további kisfilmmel lehet gazdagabb, aki ezt választja, név szerint a Forgatás a Bűn Városában, A Redfoo-parti és A mellékszereplők című anyagokkal. 

A szív hídjai

Bridges of MadisonCounty_BD_Hungarian_2014_3D

BD:

Megjelenés: 2014. március 5.

A Clint Eastwood és Meryl Streep főszereplésével készült romantikus klasszikust végre tökéletes képpel és hanggal élvezhetjük otthon, ugyanis márciustól nálunk is elérhető Blu-Rayen. Sajnos a magyar szinkron csak 2.0-ás Dolby Digitalban érhető el, így ha valaki valóban a tökéletes minpőégre utazik, akkor ajánlott inkább feliratosan nézni, de így is élvezhető. Van még itt egy feliratos werkfilm is, de a többi extra már csak angolul nézhető meg. Ezek között találunk audiókommentárt a film vágójával és operatőrével, egy Doe Eyes című videóklippet és a film eredeti előzetesét is. 

Végjáték

Ender'sGame_DVD_Hungarian_2014_3D

Kritika: A játék vége

DVD:

Megjelenés: 2014. március 12.

Harrison Ford legújabb sci-fije is márciusban kerül a boltok polcaira, de eddigi értesüléseink szerint rendkívül egyszerű kiadásban. A DVD-lemez tartalmazza majd a kötelező 5.1-es szinkront, a feliratokat és a két választható képarányt, extrákat viszont ezúttal egyáltalán nem, így be kell majd érnetek magával a filmmel, de hát úgyis ez a lényeg, nem?

Thor: Sötét világ

Thor_2_The_Dark_World_DVD_HUN_3d

Kritika: Loki rendületlenül osztja Thor-t

DVD: 

Megjelenés: 2014. március 19.

A Marvel legutóbbi filmje egyértelműen a hónap legizgalmasabb megjelenése, így egyből háromféle kiadásban kapjuk kézhez. Az első a sima DVD, melyen ezúttal is 5.1-es a szinkron, de ami igazán érdekes, az az extrák között bújkál, ugyanis találunk egy dokumentumfilmet, mely exkluzív jelenetek tartalmaz az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmből. Ebből megismerhetjük az áprilisban mozikba kerülő film főellenségét, a tél katonáját, valamint interjúkat hallhatunk a készítőkkel és színészekkel is. Emellett van még egy kimaradt jelenet is, ami az előzőhöz hasonlóan magyar felirattal nézhető meg.

BD:

Megjelenés: 2014. március 19.

A Blu-Ray kiadvány egyik legizgalmasabb tulajdonsága, hogy itt látható hazánkban először a Marvel legújabb kisfilmje, a Köszöntsétek a királyt! Ez a Vasember 3-ból megismert Trevor Slattery börtönben eltöltött idejét mutatja be nekünk. Ezen kívül vannak még soha nem látott kibővített és kimaradt jelenetek, bakiparádé és egy kisfilm a Thor testvérpárjáról (Fivérek egymás között: Thor és Loki), valamint számos további, egyelőre titok övezte extra is helyet kapott rajta.

3D BD:

Megjelenés: 2014. március 14.

A többivel egyidőben 3D-s verzióban is kiadják a Thor: Sötét világ című filmet, mely két lemezt tartalmaz. Az elsőn a film térhatású változata található, míg a másodikon a film normál változata és a feliratos extrák. A szimpla Blu-Ray kiadáshoz képest ezen két további különlegesség található, egy kisfilm a Thor zenéjéről, valamint egy audiokommentár a rendező, az egyik producer, az operatőr és Tom Hiddleston közreműködésével.

Justin, a hős lovag

Justin and the Knights of Valour_DVD_Hungarian_2014_3D

DVD:

Megjelenés: 2014. március 19.

A Justin, a hős lovag című animációs film a Végjátékhoz hasonlóan nem tartalmaz extrákat, csupán a filmet 5.1-es szinkronnal és a kétféle választható képaránnyal. 

Az éhezők viadala: Futótűz

Hunger_Games_Catching_Fire_BLURAY_HUN_2d

Kritika: Tűzről pattant menyecske

1 lemezes DVD:

Megjelenés: 2014. március 28.

A DVD-n először láthatjuk szinkronosan a filmet, méghozzá 5.1-es minőségben, de a mozikban látott feliratos verzió is helyet kapott. Mindezek mellett az egy lemezes kiadáson is vannak extrák, méghozzá egy angol audiokommentár a rendező és a film egyik producere közreműködésével, egy feliratos kimaradt jelenetek összeállítás, valamint A beavatott című sci-fi eredeti nyelvű előzetese. 

2 lemezes DVD:

Megjelenés: 2014. március 28.

Ezzel egyidőben egy felturbózott, kétlemezes DVD is megjelenik. Az első lemez az előző kiadvány pontos másolata, míg a bónusz diszken egy kilenc részes werkfilm kapott helyet, szintén felirattal.

BD:

Megjelenés: 2014. március 28.

Végül megjelenik még BD-n is, amely a két lemezes DVD minden összetevőjét tartalmazza, csupán a kép és a hang minősége az, ami pluszban rá került még. 

Az éhezők viadala 1-2. Díszdoboz

éhezők díszdoboz

Megjelenés: 2014. március 28.

Bár a történe tmég közel sem ért véget, de az első két rész máris elérhető egyben, egy díszdobozban is. Ez értelemszerűen tartalmazza a két filmet 5.1-es szinkronnal, valamint a Futótűz két lemezes extráit is, de az első film is kapott sok érdekességet. Ezek között van egy kisfilm az eredeti regény írónőjéről, egy nyolcrészes werkfilm, Donald Sutherland megmutatja, hogyan készült szerepére, láthatjuk a teljes propagandafilmet, kapunk egy beszélgetést a rendezővel és még az irányítóközpont elkészítését is bemutatják nekünk. 

A hónap további kiadványai: Dr. Plüssi: Mindig jól jön egy kis ölelés (2014. március 19.) Oldboy (2014. március 26.) Scooby-Doo: Rejtély a bajnokságon (2014. március 26.)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon