asdf

A Kétarcú január című film is szerepel a CineFesten

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Big Bang Media
A Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál 11. alkalommal szeptember 12-21.-ig várja a hazai és nemzetközi filmbarát közönséget, filmes szakembereket, alkotókat és a filmszakma összes szereplőjét Miskolcon.
A fesztivál küldetése és tematikája ebben az évben sem változik. A fesztivál történetében rekordszámú, több, mint 200 filmet láthatunk idén. Nagy érdeklődésre tarthat számot a versenyprogramban a The Two Faces of January, a Kétarcú január című film, amelynek Hussein Amini a rendezője, a főszerepekben pedig Kirsten Dunst-ot, Viggo Mortensent és Oscar Isaac-ot láthatjuk.
kétarcú
viggo_kirsten
Európai vakációjuk során Athénba érkezik a karizmatikus Chester (Viggo Mortensen) és vonzó felesége, Colette (Kirsten Dunst) 1962 nyarán, ahol találkoznak egy görögül beszélő amerikaival. Rydal (Oscar Isaac), aki idegenvezetőként dolgozik és nem utolsó sorban turista hölgyek társaságát keresi, elfogadja az elbűvölő asszony vacsora meghívását, hogy a jómódú pár közelébe kerülhessen. Amikor a hotelbe érkezik a pillanat hevében Chester ráveszi, hogy segítsen eltüntetni egy eszméletlen férfi testét, aki állítólag megtámadta őt. Hármójuk sorsa ettől kezdve menthetetlenül összefonódik. Chester sötét titkai és a kialakuló szerelmi háromszög egy országokon átívelő háborút indít el a két férfi között.

Megosztás facebookon