asdf

A filmesek is segítenek az árvízi védekezésben

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Parlux
Tekintettel a rendkívüli árvízi helyzetre, egy magyar mozifilm-forgalmazó társaság, a PARLUX Entertainment is ki kívánja venni a részét - a maga eszközeivel - az árvíz elleni védekezésből, valamint a későbbi helyreállításból.

árvíz

Ennek érdekében úgy döntöttek, hogy a mozijegyek árából a forgalmazót illető részről az e hétvégi bevételek tekintetében lemondanak az árvízi kárelhárítás javára, és azt eljuttatják a Baptista Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Vöröskereszt, valamint a Belügyminisztérium és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által tegnap életre hívott Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács számlaszámára. -A soha nem látott áradás kapcsán mindenkinek ott kell segítenie, ahol tud. Van, aki homokzsákot tölt és pakol, van, aki másképp segít. Mi 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásként úgy gondoltuk, hogy ezzel a szerény felajánlással tudunk a legegyszerűbben és egyben leghatékonyabban hozzájárulni a kármegelőzéshez és majdani –elhárításhoz-fogalmazott a PARLUX Entertainment alapító tulajdonosa, Gulyás Balázs. „Arra kérjük a többi filmest és persze minden jószándékú embert, hogy ha csak kevéssel is, de támogassa a tegnap életre hívott 11711711-22222222-es banki számlaszámon a közös célt.”

A PARLUX Entertainment a crossover mozi hazai „nagykövete”, olyan filmeket mutatott be többek között mint a Dredd, az Úton vagy a Warrior - A végső menet. Jelenleg két filmjük fut a hazai mozikban, a Tad Jones csudálatos kalandjai című 3d-s animáció, valamint a Juliette Binoche főszereplésével készült romantikus dráma, a Nyitott szívvel. Következő premierjük június 27-én a gyerekkatonák életét bemutató, Oscar®-díjra jelölt A háború sámánja.

Megosztás facebookon