asdf

24 órájuk van a forgatókönyvíró-jelölteknek

  • Szerző: MoziStar
Csak egy nap leforgása alatt lehet jelentkezni a formabontó mentorprogramra, ahol ösztöndíjjal tanulhatnak forgatókönyvírást a magyar tehetségek. A feladat 2015. február 18-án reggel 9 órakor kerül ki az internetre, onnantól 24 óra áll rendelkezésre a meghatározott témájú és történetű forgatókönyvterv online elküldésére. Mára a jelentkezési korhatárt is eltörölték.

Előképzettségre és korhatárra való tekintet nélkül bárki bejuthat a különleges képzésre, amely által új televíziós sorozatíró generáció nevelődhet ki hazánkban.irasra_keszen„Meglepően sokan kérték, hogy töröljük el a 18-29-es kormegkötést, hiszen 18 évesen éppúgy lehet tehetséges és fejleszthető valaki, mint 60 évesen. Az érvelésnek igazat kellett adnunk, csak és kizárólag az írói készség számít!” – jelentette ki Hámori Barbara, a ContentLAB and Factory fejlesztésekért felelős nemzetközi vezetője. A vállalkozás – kiváltképp az ötletgazda, Kapitány Iván – egy olyan új szemléletű forgatókönyvíró generáció kinevelését tűzte ki célul, amely első lehet a régió tartalomfejlesztői iparágában. Ehhez amerikai forgatókönyvíróktól kezdve magyar filmes szakembereken át a legismertebb véleményvezérekig hívtak mentorokat a tanári gárdába, hogy legfrissebb tudásukkal segítsék a tehetségeket. A legeredményesebbek azonnal állást is kaphatnak a vállalkozás tévés tartalomfejlesztő írói csapatában.munka

Visszaszámlálás indul: szerdán 9 órakor kerül ki a www.contentlabfactory.com-ra az amerikai forgatókönyvíró iskolák pályázati felvételi rendszerét követő, ún. 24 órás pályafeladat szinopszisa, amelyet másnap reggel 9 óráig kell megírni és elküldeni a megadott címre.

Megosztás facebookon