asdf

2016-ban érkezik a Prometheus folytatása

  • Szerző: P. Kristóf
Korábban írtuk, hogy a Fox 2016. márciusára tűzte ki Ridley Scott eddig meg nem nevezett következő filmjének a bemutatóját, most azonban végre kiderült, hogy a Prometheus folytatásáról van szó.

Ridley Scott 2012-ben visszanyúlt első sikeréhez és elkészítette A nyolcadik utas: a Halál előzményfilmét, a Prometheust, amely egyenesen az emberiség eredetét kutatta. Óriási siker lett, de a befejezése erősen arra utalt, hogy folytatják majd, így egyből megkezdődött a találgatás, hogy mikor jön a második rész. Eddig csupán pletykákat lehetett hallani, de most már mindenki megnyugodhat, ugyanis 2016. március 4-én megtudhatjuk, mi történik azután, hogy felszállt az a bizonyos űrhajó.

Prometheus

Már a forgatókönyv is készülget egy ideje, Jack Paglen (Transzcendens) készítette el az első változatát, most pedig Michael Green-t (Zöld Lámpás, Hősök, Smallville) kérték fel, hogy írja azt át. A folytatás állítólag jóval hátborzongatóbb lesz és a Michael Fassbender által alakított androidból egyszerre több is látható lesz, de ennél többet egyelőre nem tudni a filmről. 

Michael Green közben Ridley Scott másik nagy klasszikusának folytatásán is dolgozik, csinosítgatja a Szárnyas fejvadász 2 forgatókönyvét is, de a hírek szerint azt majd csak a Prometheus után készíti el, amelynek forgatása idén ősszel már meg is kezdődhet, amikor a rendező befejezte legújabb, Exodus című mozija utómunkálatait.

Prometheus 2. - Bemutató: 2014. március 4.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon