asdf

Éjszakai ragadozók - Feliratos előzetes

Hamarosan mozikba kerül Tom Ford új thrillerje, az Éjszakai ragadozók Jake Gyllenhaal és Amy Adams főszereplésével. A film a Velencei Filmfesztiválon debütált, ahol el is nyerte a zsűri nagydíjának számító Ezüst Oroszlánt. A hazai mozikban november 17-től lesz látható!

Tom Ford író-rendező sokkolóan intim és feszült romantikus thrillere a szerelem és a kegyetlenség, a bosszú és a megváltás közötti vékony határvonalakat kutatja.

A hivatalos szinopszis:

Susan Morrow (Amy Adams), Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrow-val (Jake Gyllenhaal), ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában. A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották...de a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.

A filmben Amy Adams és Jake Gyllenhaal mellett feltűnik még Isla Fisher, Armie Hammer és Aaron Taylor-Johnson.

        Éjszakai ragadozók/Nocturnal Animals - Hazai bemutató: 2016. november 17.

EjszakaiRagadozok_En_ID16_JG

Megosztás facebookon