asdf

Amerika Kapitány: Polgárháború - Szinkronos előzetes

Megérkezett a szinkronos előzetes az Amerika Kapitány: Polgárháború-hoz, amiben elszabadul a pokol. A Marvel-univerzum a harmadik fázisba lép ezzel a filmmel. A rendezői székbe a Bosszúállók 3. részét is dirigáló Anthony és Joe Russo ülhetett bele.
A történet szerint Steve Rogers (Chris Evans) megtalálja legjobb barátját, Bucky Barnes-t (Sebastian Stan), aki a közelmúltban még A tél katonájaként tört az életére. Az USA kormánya és a Bosszúállók, Tony Stark-kal (Robert Downey Jr.) az élen szembe fordul Kapitánnyal, aki hűséges barátájával, Sólyomszemmel (Anthony Mackie) és Bucky-val külön csapatot alkotnak. Ugyanis Amerika Kapitány ellenzi, Stark-kal ellentétben, hogy szuperhősök regisztrálják magukat, és felfedjék a kilétüket. A Polgárháború ott folytatódik, ahol a Bosszúállók második része befejeződött, és a szuperhőscsapat új felállásban folytatja az emberiség védelmezését.
 
A produkcióban velük találkozunk: Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), Don Cheadle (Hadigép) Paul Bettany (Vízió), Paul Rudd (Hangya), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), Emily VanCamp (13-as ügynök) és Tom Holland (Pókember). 

Amerika Kapitány: Polgárháború/Captain America: Civil war - Hazai bemutató: 2016. május 5.

civilwar_hun_p2

Megosztás facebookon