asdf

Django jött, elszabadult és győzött!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Django beváltotta a filmhez fűzött reményeket. Talán nem meglepetés, hogy Django nem okoz csalódást. Quentin Tarantino új filmje, a Django elszabadul (18) (Django Unchained, már a mozikban) az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban aratott, és alig három héttel az ottani bemutató után már a megzabolázhatatlan rendező legsikeresebb filmjévé vált.

DJ_mem_600x800_2

A héten a vadul humoros véres akciófilm átlépte az USA határait. 54 ország 6235 mozijában kezdték vetíteni, és újra bebizonyosodott, hogy Jamie FoxxChristoph WaltzLeonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson ellenállhatatlan társaság: a bevételek 30%-kal magasabbak, mint ugyanezekben az országokban a Becstelen brigantyk-é volt.

A magyarországi nézettségi adatok még ennél is jobbak: nálunk a film 46%-kal múlta felül az előző – legalább ilyen véres – Tarantino-opusz nézettségét. A filmre egyetlen hétvége alatt majd 50 ezren, pontosan 48 616-an voltak kíváncsiak, és ezzel a Django elszabadult megszerezte a mozis toplista első helyét, a második helyre szorítva a 3 hete sikert sikerre halmozó Pi életét.

Megosztás facebookon