asdf

Visszatérnek Stars Hollow közkedvelt lakói

A Netflix jóvoltából végre visszatérnek a Szívek szállodája lakói és választ kaphatunk olyan kulcskérdésekre, amiket a hetedik szezonban nem sikerült jól megmagyarázniuk, lezárniuk.

A stream-felületre gyártott sorozatok legnagyobb szószólója, a Netflix nyilvánosságra hozott néhány információt a készülő event-évadról. A sajtóközleményből kiderül, hogy a széria a Gilmore Girls: Seasons alcímet fogja viselni, és összesen négy darab kilencven perces epizód fognak leforgatni. A címből is sejteni lehet, hogy mindegyik tv-film hosszúságú rész egy-egy évszakot fog lefedni. Érdekes koncepciónak tűnik, ami egyfajta biztonsági játék is: ha nem lenne nézett - amit kétlek -, akkor az egész felfogható egy ártalmatlan nosztalgiautazásnak a világ legszerethetőbb kisvárosába.

gilmore-girls-new

Az epizódok írását és rendezését a kultikus széria szülőanyja, Amy Sherman-Palladino vállalta magára. Az eddig sem volt titok, hogy a Gilmore-lányok, Lorelai (Lauren Graham) és Rory (Alexis Bledel) visszatérnek egykori sikerszerepeikbe. Most azt hozták nyilvánosságra, hogy kiket sikerült a régi kedvencek közül leszerződtetniük az új évadra: Kelly Bishop (Emily Gilmore), Scott Patterson (Luke), Sean Gunn (Kirk) és Keiko Agena (Lane) is a történet szerves részét fogja képezni.

gilmore-girls-reunion-tease-És mi a helyzet a többiekkel? Akit mindenképp várnék vissza a történetben, az a bohém szakács és fogadó-tulajdonos, Sookie . Melissa McCarthy karrierje során ebben az egyetlen szerepben nem volt egy percig sem idegesítő. A színésznő mostanság Hollywood egyik kegyeltje, aki jelenleg is a Szellemirtók női feldolgozásával van elfoglalva, emellett a Mike&Molly című sorozat vezérszínésze, így aligha lesz ideje leugrania egy Stars Hollow-i hétvégére. Liza Wei-t, aki Rory maximalista barátnőjét, Paris-t játszotta, jelenleg szerződés köti a Hogyan úszunk meg egy gyilkosságot? című kiváló sorozathoz. Hasonló cipőben jár Jared Padalecki is – Rory első szerelme hatvanöt epizódban szolgálta ki a vevőket Taylor Doose boltjában -, aki tizenegy éve megállíthatatlanul írtja a természetfeletti lényeket. Milo Ventimiglia (Jess) is szépen építi a karrierjét, de az ő visszatérése nagyobb esélyt látok. Pontos bemutató dátum még nem ismert.

Szinte napról-napra bővül a kedves kis városka populációja. Az eddig bejelentett színészek – karakterek - mellett most megerősítették, hogy miután sikerült megállapodniuk Yanic Truesdale-lel, Michel is újra munkába áll a Szitakötő fogadóban. Az örömteli hír mellett Amy Sherman-Palladino, a sorozat érzékeny lelkű „édesanyja” elejtette azt is, hogy mindenképp szeretnék megszerezni Melissa McCarthy-t is, aki nélkül - fájó ezt kimondanom! - nem lenne az igazi a történet. Bízom benne, ha csak egy rövid cameo erejéig is, de visszatérhet a „konyha ördöge”.hir_gilmore_girls_update_twitter_02.06A Michel-t alakító színész megosztott egy közös képet a főnökével, Lorelai Gilmore-ral (Lauren Graham). A Szitakötő-fogadó megnyitásával párhuzamosan bejelentették, hogy Rory nagy szerelme, Logan (Matt Czuchry) is aláírta a szerződését, így biztosan vissza fog térni a nosztalgikus hangulatú új szezonra. Már csak Sookie-ra várunk!

Visszatér a Szívek Szállodája - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Update (2016. február 25.): Üdvözlünk Stars Hollow-ban

Javában forgatják a Gilmore Girls - Seasons alcímre keresztelt nyolcadik szezont, a Netflix pedig ennek megfelelően okosan ki is használja a sorozatot körülölelő rajongói hype-ot. Ezúttal újra végigjárhatjuk a bolondos kis város legjobb és legemlékezetesebb helyeit. Többek között láthatjuk a Stars Hollow gimnáziumot, Mrs. Lane antikvitását és Luke kávézóját. Nagyon messze van még 2017!

Update (2016. április 9.): Hivatalosan is a hét évvel ezelőtt regisztrált településszámmal kerül képernyőre a Stars Hollow!

gilmoregirls_melissamccarthy

Sikerült leszerződtetniük a mostanság karriere csúcsán álló, A-listás mozisztárt, Melissa McCarthy-t, így a szerethető konyhatündér, Sookie is visszatér a Szitakötő fogadóba, hogy újra élénk veszekedésbe merüljön Jacksonnal a paradicsomok és az eprek állagáról, minőségéről.

Annak ellenére, hogy egyáltalán nem kedvelem a „művésznő” filmjeit, mégis örömmel olvastam ezt a fejleményt, mert a szériában végig tényleg remek alakítást nyújtott. Remélem a régi, nem pedig a ripacskodó énjét láthatjuk viszont, mert szükség van a dinamikus Sookie-Lorelai dialógokra.

Update (2016. április 11.): Végre bepillanthatunk az új Szívek szállodájába. Friss fotók láttak napvilágot a készülő Gilmore Girls-ből. A képeket elnézve, olyan, mintha Lorelai és Rory cseppet sem változott volna. A lányok kaptak egy címlapot (az elmaradhatatlan kávéval), mi pedig néhány képet a forgatásról.

gilmore-girls-0

Forgatási képek az új Szívek szállodájából - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon