asdf

Végső küldetéssel búcsúznak a könyvtárosok

  • Szerző: MoziStar
Közeleg A titkok könyvtára záró epizódja! A Universal Channel kalandsorozatának hősei Artúr király koronájától, a sárkányokon és mesehősökön keresztül egészen a Télapóig repítették el a nézőket. A legnehezebb próbatétel azonban még csak most következik: a könyvtárosoknak le kell legyőzniük a főgonoszt.

December elején ismerkedhettek meg a nézők A titkok könyvtára filmek folytatásaként életre hívott sorozattal, amely Flynn Carsen (a Vészhelyzetből ismert Noah Wyle) főkönyvtáros mágikus világát mutatja be, hét évvel a trilógia történései után. Az új kalandok kezdetén a könyvtáros három új segítője mellett, Eve Baird (Rebecca Romijn) személyében egy Őrangyalt is kap. A tízrészes adaptációban a kivételes fogat számtalan izgalmas küldetést tudhat maga mögött: Artúr király koronájának megszerzése mellett, egy nyugati sárkány segített nekik kijutni egy labirintusból, üldözte őket a Minotaurusz, és még a Mikulást is megmentették. Igazi ellenségük azonban továbbra is hatalmas veszélyt jelent: a Kígyó Testvériség a földet készül elpusztítani, amely csak akkor sikerülhet, ha legyőzik az Eve vezette osztagot. A legnehezebb megmérettetés közeleg, amit könyvtáros valaha is látott.

könyvtárosok 01A Vészhelyzet egykori Carter dokija bizakodó a folytatást illetően, hiszen Flynn karakterének megformálása igazi terápiaként hatott rá.noah 01„Nagyon szerettem volna ismét Flynn bőrbe bújni, bár voltak fenntartásaim az újbóli megformálással. Ahogy felvettem a szerephez tartozó ruhákat, olyan volt, mintha tegnap este vettem volna le őket utoljára. Nem csak hogy nem felejtettem el, hogyan kell játszani, de az a sok Flynn Carsen, ami az évek alatt felhalmozódott bennem, az első jelenetnél ki is tört. Nagyon élveztem a forgatást, igazi felüdülés volt ez nekem, ennyi év után. Ő a jobbik énem. Egy olyan része a személyiségemnek, ami jobb lenne, ha többször felszínre kerülne. Ez az oldalam vicces, játékos, magabiztos és intelligens, ráadásul jó a humorérzéke. Flynn a tökéletes Noah.” – lelkesedett a főszereplő. „Ez még csak az első évada volt A titkok könyvtárának, nem tudjuk, hogy alakul a sorsa a jövőben. Ha előjegyzik egy újabb évadra, valószínűleg áprilisban kezdenénk a forgatást.” – tette hozzá a színész.noah 02Egyelőre nincs hivatalos információ, de a stáb reméli, hogy A titkok könyvtára újabb kalandokkal örvendeztetheti majd meg rajongóit. Addig is együtt izgulhatunk hőseinkért a mindent eldöntő végső összecsapáson.rebeccaA tikok könyvtára évadzáró dupla epizódjai február 2-án, 21:20-kor a Universal Channel műsorán!könyvtárosok 02

Megosztás facebookon