asdf

Űrmajmos sorozattal vár a Niceklodeon

  • Szerző: AnnMarie
Két intergalaktikus űrmajom próbálja megmenteni mostantól a világegyetemet a Nickelodeon új sorozatában, ami a geekeket is ugyanannyira vonzza, mint a gyerekeket.

Rengeteg dühös űrlény, hatalommániás gonosztevők és űrcsaták. Ha nincs más hős a láthatáron, a kozmosz a Rocket Monkeys testvérek segítségéért kiált. Gus és Wally olyanok, mint a tűz és a víz: előbbi a komolyabb, kiszámíthatóbb módszerek híve, míg utóbbi jóval lazább és bátran veti bele magát a kalandokba. Az űrmajmok mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket, hiszen a galaxis megmentésre vár, a jedik pedig épp nem érnek rá. A Rocket Monkeys duó nem túl összeszedett, és igen, tényleg büdös a lehelletük, de a szívük a helyén van és ki vannak éhezve az intergalaktikus kalandokra.

rocketmonkey1

Ahogy Luke Skywalkernek ott volt C-3PO, úgy az űrmajmoknak is van ám segítségük, mégpedig egy bádogfejű robot, YAY-OK személyében. Az ő szavatossága is lejárt már, így pont illik Gusékhoz. De ott van a hatalmas banánhoz hasonlító Lord Peel, a dögös, de végtelenül gonosz Monkevil és a Space Gorillas nevű rivális formáció is, hogy a galaktikus szőrmókok napjai ne legyenek túl könnyedek.

rocketmonkey2

Minden hétköznap 15:30-tól két nagyon lelkes, de legalább ugyanennyire kétballábas maki foglalja el a legnépszerűbb gyerekcsatorna, a Nickelodeon képernyőjét, hogy a világegyetem olyan részére kalauzolják el a nézőket, ahol már a fénykard is kevés.

Rocket Monkeys – új sorozat június 16-tól, hétfőtől péntekig 15:30-kor csak a Nickelodeonon!

Megosztás facebookon