asdf

Újra jönnek a Dilis Detektívek

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: RedLemon
A Dilis detektívek igazi hiánypótló „termék”, hisz egy sorozat se ötvözi annyira a jókedvű hétköznapokat a megdöbbentő esetekkel, mint Shawn és Gus kalandjai. A Universal Channel műsorán február 17-én új részekkel jönnek a mondvacsinált hekusok, hogy rendet tegyenek a rossz fiúk között.

DilisDetektívek1

Február közepén kezd a Psych 5. évada a magyar képernyőkön, a kezelhetetlen páros pedig az eddigieknél is őrültebb kalandokkal jelentkezik. A 16 részes etap alatt Shawnék kis híján munka nélkül maradnak, de ezúttal Gus is a szokásosnál jobban elemében lesz. A mondvacsinált látnok bajtársa ugyanis kis híján faképnél hagyja kollégáját, ám a bonyodalmak még csupán csak ekkor ütik fel a fejüket. Így a páratlan páros tagjainak igencsak szükségük lesz egymásra.

 DilisDetektívek4

A sorozatba régi ismerősként visszatér Freddie Prinze Jr. is, hogy a dilis detektívekkel közösen állítsa meg E.T-t. Igen, az új évadban lesznek földönkívüliek is, de néhány pórul járt szeretővel is meg kell birkózniuk hőseinknek. David Lynch klasszikus sorozata, a Twin Peaks is megkapja majd a magáét, amikor ugyanis Shawnékat egy ködös, esőáztatta kisvárosba hívják nyomozni, szó szerint elszabadul a pokol.

DilisDetektívek2 

A jelenleg futó legviccesebb nyomozós sorozat február 17-től, minden hétköznap 18:20-as kezdéssel lesz látható a Universal Channel műsorán. A dilis detektíveket pedig igazán nem érdemes elhanyagolni, mert ha kicsukják őket a verandára, akkor a kulcslyukon keresztül jönnek vissza.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon