asdf

Új részekkel jönnek a Nickelodeon apró szuperhősei

  • Szerző: Nikk
Trükkös matematika feladatok, izgalmas formák, fejtörők. Június végén vadiúj részekkel várja az érdeklődő piciket az Umizoomi csapat - minden eddiginél nehezebb feladványokkal tér vissza a Nickelodeon szuperhős testvérpárja. A gyerekcsatorna interaktív, iskolára felkészítő animációs sorozatában a végső megoldás mindig a tévénéző kicsikre vár.

Milli copfjai segítségével méricskél, különleges képessége segítségével pedig bármikor meg tudja változtatni ruhája mintáit. Öccse, Geo igazi tervezőzseni, bármiből járművet tud készíteni. Ők ketten, na meg legjobb barátjuk, egy Bot nevű robot alkotják az Umizoomi csapatot, amelynek ismét a legkisebb tévénézők segítségére van szüksége. A Nickelodeon sorozatában matematikai kihívások, memóriajátékok, logikai rejtvények várják a főszereplőket, a sikerhez azonban szükség van a képernyő előtt ülő gyerekek minden tudására és lelkesedésére is.

umi

Az új évad során Milli és Geo találkoznak majd bajba jutott űrlénnyel, egy focimeccsre tartva még a kocsijuk is lerobban, amikor pedig az umizoomik azt gondolnák, semmi sem lepheti már meg őket, húsgolyók lepik el városukat. Ismét a leleményes apróságokon múlik, hogy megmentik-e a világot.

umi 2

Az Umizoomi csapat igazi interaktív élményt kínál a legkisebb tévénézőknek: matekos feladatok, fejtörők, logikai feladványok sora segíti a piciket abban, hogy már most elkezdjék a felkészülést a sulira. Hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornája a Nickelodeon olyan tanító jellegű műsorokat kínál rajongóinak, mint a Dóra, a felfedező, a Bubi Guppik, az Olive, a strucc, vagy éppen a SpongyaBob Kockanadrág. Június 27-től, péntekenként pedig újabb kalandokkal jelentkezik Olli és Geo, a népszerű testvérpár, 08:45-ös kezdéssel.

umi 3

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon