asdf

Tom Selleck a Zsaruvérben sem szabadulhatott meg a bajusztól

  • Szerző: MoziStar
A Zsaruvér kezdetéről, a jellegzetes családi ebédekről, „A Bajuszról”, „A Hawaii ingekről”, de még a New Kids on the Blockról is beszélt a sorozat két sztárja, Tom Selleck és Donnie Wahlberg.

A Zsaruvér nem egy hétköznapi rendőrsorozat, sokkal inkább egy családi dráma, ami történetesen egy többgenerációs rendőrcsalád mindennapjai köré épül. Az egymástól elkülöníthetetlen magánélet és szakmai ártalom adja a Reagan család közös ebédeinek egyedi hangulatát. Tom Selleck tartott tőle, hogy az első epizódban nyolcoldalasra megírt jelenetet ki fogja vágni a csatorna, de a rendező megnyugtatta, hogy ez az étkezős jelenet adja a Zsaruvér lényegét. Tom saját bevallása szerint itt gondolta úgy, hogy feltétlenül szerepelnie kell a sorozatban. A színészek is komoly munkát fektettek abba, hogy ezek a jelenetek hitelesek legyenek. Donnie Wahlberg esetében ez a komoly munka annyit jelent, hogy megállás nélkül eszik, ha forog a kamera, ha nem. „Mindenkinek megvan a maga technikája, hogy aktívnak tűnjön az asztalnál, kivéve nekem. Én eszem.” – vallotta be a színész.zsaruvérKétség kívül Tom Selleck a sorozat nagy húzóneve. „Ő határozottan egy ikon, aki ugyan nagyon komolynak tűnik kívülről, de valójában egy vicces figura” – mondta Donnie Wahlberg Tom Selleckről, és hozzátette – „de nem olyan ikon, aki a forgatásokon dívaként parádézik, hanem pont ellenkezőleg, egy odaadó, segítőkész figura, aki egyformán bánik minden színésszel. Szóval Tom Selleck több mint egy bajusz” – zárta rövidre a kérdést. Persze Tom sem ezzel az arcszőrzettel született. Sőt! Kiderült, hogy még a sorozat előtt kutakodott a New York-i rendőröknél, hogy nincs-e valami kikötés a rendőrségen a bajuszra vonatkozóan, hogy végre egy olyan szerepet játsszon, ahol nincs bajsza. „A csatorna persze fél nap alatt eldöntötte: kell a bajusz” – mondta a színész.Tom SAhogy a bajusz, úgy egy régi karaktere is üldözi. Elárulta, hogy imádja a hawaii ingeket, de a Magnum óta egy normálisat se tudott venni magának, mert nincs az ő méretében, míg a sorozatban direkt rá szabták a ruhákat. „Szeretem a hawaii ingeket, de ha megint felvennék egyet, akkor ugyanaz az érzésem lenne. Annak a korszaknak már vége, tovább kell lépnem” – vallotta be Tom.Tom SDonnie-nak is van egy múltja, nem is akármilyen: Danny Reaganen és más film- és sorozatkarakterein túl még a New Kids ont he Block fiúcsapat frontembereként is ismert, így amikor kilép az utcára olyanokkal találják meg a rajongók, hogy: „Úristen, te vagy az a srác a New Kidsből!”, „Úristen, te szerepelsz a Zsaruvérben!”, Úristen, te vagy Mark Wahlberg!” – mesélte a sorozat sztárja.Donnie

Hamarosan, a negyedik évadban egy olyan részt is láthatnak a rajongók, amit Donnie rendezett. A családi rendőrdráma, a Zsaruvér minden pénteken, 21.20-tól, új részekkel a Universal Channel műsorán!

Megosztás facebookon