asdf

The Flash újabb TV előzetessel erősít

  • Szerző: Medve Pál
A szélvészgyors szuperhős tévészériájának reklámozása szüntelenül zakatol. A Gotham és a Zöld Íjász mellett újabb DC képregény univerzum karaktert vezetnek be a szórakoztató mozgóképek világába. Az előzetesben Flash teljesen meglepő módon fel, s alá száguldozik Central Cityben.

Tombolnak a kisképernyőkön is a DC ikonikus hőse, most Flash száguld végig a YouTube videó ablakában, hogy felvegye a harcot a természetfeletti képességekkel rendelkező ellenfeleivel szemben. A látványosra vágott sorozat teaser  sok újdonsággal már nem szolgál, az októberben startoló első évad jeleneteiből szemezget egy keveset.

A széria pilotja már kiszivárgott az internetre, amiről a "kalóz" nézők elég megosztóan vélekednek. Első, bevezető rész lévén csupa látványos akciót láthatunk, ami mellett eltörpül a szövevényes történetvezetés. Pedig a sorozatok apropója az előbb felsorolt eszközök lényegesebb kihangsúlyozása. Mivel ez még csak az első epizód volt, így ne legyünk túlságosan is elfogultak, de már most érzékelhető a főszereplő jellegtelensége. Az erőltetett drámai jelentek is ismerősek lehetnek a Zöld Íjász után, ami hosszútávon gyakran érdektelenségbe fullasztja a cselekményt. Minden negatívumot félretéve egy igényesen látványos akciósorozatot fogunk kapni, ehhez nem fér kétség. Apróság csupán, de mint tudjuk, hogy a CW televízió Zöld Íjászát már szóba hozták a nagyjáték filmes Igazság Ligájával, talán Flash-sel is ez lesz a helyzet, amit már nagyon nehezen tudok elképzelni, pedig tény hogy a villám lábú szuperhős karaktere szerepelni fog a mozivásznakon is.

Megosztás facebookon