asdf

Sokkol a Trónok harca! Felháborodtak a rajongók!

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő sorozat harmadik évadának 9. része bizony a rajongókat is sokkolta. A Trónok harca legutóbbi epizódja minden eddigit felülmúlt. Az amúgy is fordulatos és meghökkentő sorozat most kiverte a biztosítékot, ami hatalmas felháborodást váltott ki a nézőkből.

A rajongók közösségi oldalakon adtak hangot véleményüknek. A Twitteren létre is hoztak egy The Red Wedding nevű profilt, ahová számtalan lesokkolt néző tweetjei olvasható.

Facebookon és Twitteren háborog a nép! Hogy miért? A HBO sorozatának The Red Wedding azaz, Vörös nász névvel jelzett részben egy esküvőn kíméletlen leszámolást láthatunk. Vigyázat! Csak erős idegzetűeknek!

Kegyetlen vérfürdőben lemészárolnak mindenkit, aki él és mozog, a terhes királynét többször hasba szúrják, a Robb királyt nyílpuskával lövik hátba párszor, majd a hasától a mellkasáig vágják fel, az anyjának pedig nemes egyszerűséggel elvágják a torkát.

trónok

A sorozat (és a könyv) eddig sem bánt kesztyűs kézzel a szereplőkkel, rengeteg árulás, ármány és intrika. Az azonban, ahogy, az adott kereteken belül váratlanul csapott le a kaszás a szereplőkre, teljesen lesokkolta a nézőket. Rengeteg videó készült arról, hogyan fogadták a rajongók a véres fordulatot:

A Trónok harca harmadik évadának 9. része a sokkolás ellenére, vagy épp ezért minden korábbinál nagyobb közösségi sikert hozott az HBO-nak. Ugyan a beszélgetések témája nem feltétlenül pozitív, de ettől még ez a rész volt a csatorna történetének legnagyobb port kavaró műsorszáma.

Megosztás facebookon