asdf

Romantikus sorozat érkezik karácsonykor az HBO GO-ra!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Az HBO Europe első spanyol saját gyártású sorozata: A szerelem sava-borsa a Goya-díjas Isabel Coixet első tévésorozata, melyet spanyolországi, olaszországi, francia és japán helyszíneken forgattak.
A szerelem sava-borsa történetében két harmincas egymásra talál egy olyan randizós appon keresztül, amely gasztromániás szingliket hoz össze, és ismerkedésük a spanyol sonka, a ramen-leves és a fine dining közvetítésével indul útjára. De mindkettőjüket visszatartják a korábbi kapcsolataikban szerzett sebeikből fakadó bizonytalanságok és kétségek. Ki kell deríteniük, hogy a japán yuzu iránti osztatlan lelkesedésük és a gasztrosznobériával szembeni közös ellenérzésük elegendő lesz-e ahhoz, hogy belekóstoljanak az igaz szerelembe.
Foodie Love 3
A két fogás közt alakuló, sajátos pár egyik tagját Laia Costa alakítja. Figurája egy könyvkiadó intelligens szerkesztője, aki kissé bizalmatlan a párkapcsolatokkal szemben. Costát 2017-ben a BAFTA „Rising Star” díjára jelölték, a sokszorosan díjazott, Victoria című film főszerepéért pedig elnyerte a Gaudí-díjat, és Európai Filmdíjra is jelölték a legjobb színésznő kategóriában. Játszott továbbá az Only You, Az élet maga, a Newness és a Duck Butter című filmekben, televíziós munkái közt pedig megtalálható a Cites, a Bandolera, a Pulseras Rojas és a Carlos, Rey Emperador.
Foodie Love 2
Az argentin színész-rendező, Guillermo Pfening formálja meg a pár másik felét, egy sikeres és művelt matematikust, aki ugyanakkor kicsit naiv is tud lenni. Pfening a Tribeca filmfesztiválról elhozta a legjobb férfi színész díját a Nobody’s Watching című filmben nyújtott alakításáért, míg szülőhazájában elsősorban a Supermax, a Valientes és a Vidas robadas című sorozatokból ismert. Szerepelt továbbá a Born and Bred és A német doktor című filmekben is.
A szerelem sava-borsa író-rendezője Isabel Coixet, a sorozatot a Miss Wasabi Films gyártotta az HBO Europe számára. Az HBO Europe részéről executive producerként működött közre Miguel Salvat, Steve Matthews és Antony Root.

December 25-től indul A szerelem sava-borsa, amelynek nyolc része rögtön a bemutató napján elérhető lesz az HBO GO-n, magyar szinkronnal.
Megosztás facebookon