asdf

Péterfy Bori sebezhető nőt alakít a Terápiában

  • Szerző: MoziStar
Gyermekre vágyó, gazdag ám sebezhető ügyvédnőt alakít a HBO Terápia sorozatában Péterfy Bori. A színésznő a sztori szerint pszichológusát hibáztatja a múltban elkövetett rossz döntéseiért. Bori úgy véli: egykori rossz párkapcsolatai most sokat segítettek neki abban, hogy élethűen alakítsa a karaktert, amelyet már a casting során megszeretett.

„Nekem olyan szerencsésen alakult az életem, hogy már van saját gyermekem. Innen visszatekintve még tragikusabb elképzelni, hogy mindez másképp is történhetett volna. Az én életem nem volt ennyire kemény, nem történtek velem ilyen szörnyű dolgok. 40 éves kora körül azonban mindenkit elöntenek hasonló félelmek és szorongások. Velem megtörtént mindaz, amit az általam alakított szereplő csak szeretne elérni. Így még jobban megértem azt az elkeseredett vágyat, amit érez, mivel tudom, hogy mi a tét.” – mesélte a színésznő.

Péterfy B 1

Saját tapasztalatai mellett, édesanyja, nagymamája és a körülette élők tapasztalatai is sokat segítettek Borinak. A legizgalmasabb feladatot pedig az jelentette számára, hogy Orsolya egyéniségéből minden jelenetben, részben egyre többet és többet tudjon megmutatni.

„A külső máz lebomlása után feltárul egy érzékeny és labilis belső világ, amivel könnyű azonosulni. A szereplő jelenbeli bizonytalanságai gyerekkori problémákra vezethetőek vissza, és felhívják a figyelmet arra, hogy bár a család csodálatos és meghatározó fontosságú közeg, olykor pusztító hatású is lehet.” – tette még hozzá Bori.

Péterfy B 2

A sorozat rendkívül személyes és intim helyzeteket, pszichológus és páciens közötti szituációkat mutat be. A Terápiát októberben láthatjuk újra a HBO képernyőjén, ahol 35 új résszel indul a sorozat második szériája.

Péterfy B 3

Megosztás facebookon