asdf

Megvannak a legjobb SpongyaBob-rövidfilmek!

A napokban hirdette ki a Nickelodeon az első SpongyaBob Kockanadrág rövidfilmes verseny győzteseit. A csatorna felhívására több mint 1000 alkotás érkezett mintegy 70 országból, a győzteseket pedig a nézői szavazatok és a szakmai zsűri véleménye alapján választották ki.

A Nickelodeon még májusban hirdette meg pályázatát, amire olyan kisfilmeket vártak, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak SpongyaBobhoz, a karakter pozitív hozzáállását és optimizmusát tükrözik. A rövidfilmes versengésre hihetetlenül sok alkotást neveztek mindkét kategóriában (18 éven aluliak és 18 éven felüliek is indulhattak). A videók között voltak élőszereplős, animációs és stop motion filmek is. 

A legjobbnak választott két alkotás a Finally Home (Végre otthon) és a The Krabby Commercial (A Rozsdás reklám) lett. A dél-afrikaiFinally Home a 18 éven felüliek kategóriájában bizonyult a legjobbnak, a sztori szerint egy SpongyaBob-rajongó lány találja meg álmai otthonát, amely természetesen nem is lehet más, mint egy hatalmas ananász! Az amerikai The Krabby Commercial a 18 év alattiak között versengett, az előbbivel ellentétben ez viszont animációs film, amelyben SpongyaBob és barátai reklámot forgatnak a Rozsdás Rákollóról. A nyertesek 2.500 $ készpénzt és egy négyszemélyes utat nyertek a kaliforniai Universal Studios-ban szeptember 7-8-án megrendezésre kerülő SpongyaBob rajongói eseményre.

 A SpongyaBob Kockanadrág a világ egyik legnépszerűbb animációs sorozata, amely a fő karakter, a gyógyíthatatlanul optimista SpongyaBob őrült tengeri kalandjait kíséri nyomon. A sorozatot több mint 170 országban és több mint 35 nyelven láthatják a nézők. A nagysikerű széria executive producere és egyben kreátora Stephen Hillenburg, aki előzőleg íróként, rendezőként és kreatívként dolgozott a Rocko (Rocko’s Modern Life) című Nickelodeon-sorozatban. Paul Tibbitt az első három évadban rendezőként és íróként működött közre, most pedig executive producerként vesz részt a produkcióban. A sorozatot a Nickelodeon animációs stúdióiban, a kaliforniai Burbankben készítik.

A nyertes videók a  www.spongebobsquareshorts.com honlapon tekinthetőek meg!

Megosztás facebookon