asdf

Kihagyhatatlan! HBO3 kódolatlan hét és Trónok harca maraton!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Már csak 10 nap és végre elindul az év legjobban várt sorozata, a Trónok harca befejező évada. Ezt megünneplendő az HBO olyan ajánlattal állt elő, amit nem lehet visszautasítani!
Az HBO hazai történében először 1 teljes hétre kinyitja az HBO3-as csatornát, ahol egy héten keresztül mindennap megnézhetünk 1-1 évadot a Trónok harcából az április 15-i bemutató előtt. 
got_plakat2019
Közeleg a Tél, úgyhogy itt az ideje, hogy azok is láthassák az HBO legkiválóbb sorozatait, akik az elmúlt években lemaradtak az óriási sorozatdömpingben. Április 8-tól kezdve egy héten keresztül minden nap délután 2 órától kezdve megtekinthető lesz a Trónok harca egy-egy évada, így az új, befejező évad április 15-i premierje előtt mindenki számára bepótolható lesz az HBO kultsorozata.
GOT_S8_FirstLook_1
Megérkezett a Tél: Havas Jon, Daenerys, Tyrion és a többiek ebben az évadban végre szembekerülnek a rejtélyes Éjkirállyal és a Mások seregével és az is kiderül, hogy ki fog a Vastrónra ülni.
Április 8. és 14. között a Trónok harca mellett itt a kiváló alkalom, hogy belenézzen az HBO más tartalmaiba is. Az amerikai saját gyártások közül olyan kíváló és szórakoztató sorozatok első évadai lesznek elérhetőek, mint a Dwayne Johnson és John David Washington főszereplésével készült Nagypályások, a Bill Hader által készített Barryilletve a Julia Louis-Dreyfus névevel fémjelzett Az alelnök (amelynek új évadai már elérhetőek az HBO GO-n és az HBO-n). Ezen kívül érkezik Jennifer Garner és David Tennant sorozata, a Kemping illetve bepillantást nyerhetünk a Szilicíum-völgy működésébe és egy Válás krónikájába Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church főszereplésével. Ha inkább az európai krimi sorozatokért rajong, akkor az HBO Europe kínálata lesz a tökéletes választás. Hétfőn a cseh Mammon, kedden és szerdán a lengyel A falka 1. és 2. évada látható, míg csütörtökön és pénteken a román Hackerville illetve Az Árnyak 1. évada tekinthető meg. Szombaton az adriai régió legfrissebb sorozata, a Siker érkezik, vasárnap pedig a többszörös díjnyertes cseh Pusztaság kerül bemutatásra. Ha a sorozatok mellett a filmek is érdeklik, akkor ezen a héten ismétlésre kerül Laura Dern nagyszerű alakításával A történet, az Al Pacino főszereplésével készült Paterno – eltemetett bűnök, a Robert De Niro és Michelle Pfeiffer névevel fémjelzett Hazugságok mágusa. Hétvégén kerül bemutatásra a Hervé vacsorára, főszerepben Peter Dinklage és Jamie Dornan, vasárnap pedig Michael B. Jordan és Michael Shannon főszereplésével készült Fahrenheit 451.
Megosztás facebookon