asdf

Jubilál Monk, a flúgos nyomozó

  • Szerző: Marcika
Két ballábas nyomozások, elszánt bűnözök – a Universal Channel egyik legnépszerűbb karaktere Adrian Monk, aki hétről-hétre meg tudja lepni még a legnagyobb rajongókat is. Február végén új epizódokkal jelentkezik a dramedy sorozat, a hetedik évadban pedig feltűnik a nagyon dögös és legalább annyira vicces Sarah Silverman is, aki Monk első számú rajongóját alakítja.

monk100.4

A kényszerbeteg Monk (Tony Shalhoub) regénybe illő kalandjai február 19-én folytatódnak a Universal Channel műsorán, a 7. évadban pedig lesz gyilkosság egy tengeralattjárón, halálos sakkjátszma, a csúcsot pedig az jelenti majd, amikor három hajléktalan próbálja meg felbérelni Adriant, hogy oldjon meg nekik egy fura esetet. A 16 epizóddal jelentkező új etapban lesz még életveszélyesen megfenyegetett bokszoló, egy gyönyörű taxis bűnöző és megannyi ismert arc is.

monk100.1

Az eddig a csatornán soha nem látott kalandokban ugyanis feltűnik többek közt Sarah Silverman is, aki az amerikai stand-up comedys világ egyik kedvence. Egy éles nyelvű csaj, aki a nagydumás férfiak közt próbál mosolyt csalni az arcokra. A Monkban pedig visszatérő szereplőként alakítja a nyomozó elsőszámú rajongóját, aki belekeveredik egy gyilkossági ügybe. A sorozat 7. évadában feltűnik majd a szintén a Universal Channel műsorán brillírozó Eric McCormack is, aki az Észlelésben játszik skizofréniás professzort.

monk100.3

A dramedy 100. részében azonban Silverman és McCormack mellett olyan ismert arcok is tiszteletüket teszik, mint a Barton Fink, A nagy Lebowski és a Transformers sztárja, John Turturro. A jubileumi epizód pedig Monk legnagyobb támogatói mellett felsorakoztatja majd a nyomozó legveszélyesebb ellenségeit is.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon